EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ, din Palas, pentru un an plin de aventuri

Începutul de an școlar vine mereu cu întrebări, emoții și cu multă veselie, iar ultimele săptămâni de vacanță sunt dedicate pregătirilor pentru un nou start. Dacă ți-ai făcut lista de cumpărături și vrei să începi noul an ca la carte, găsești tot ce ai nevoie pentru începerea cursurilor în cadrul EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ din Atriumul Palas.

Ai timp până pe 19 septembrie să-ți alegi ghiozdanul, stiloul, penarul, caietele și toate rechizitele care te reprezintă. De asemenea, poți câștiga premii instant și un voucher de 1.500 de lei.

Noul an școlar se apropie cu pași repezi, dar înainte de primul clopoțel, EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ vine în ajutorul elevilor și părinților cu o ofertă bogată de rechizite. Astfel, în perioada 26 august – 19 septembrie 2021, toți cei care vor să-și completeze ghiozdanul găsesc în Atriumul Palas Mall o selecție de peste 50.000 de articole necesare la școală, la prețuri atractive.

Evenimentul oferă cele mai dorite instrumente de scris, diverse materiale pentru colorat şi desenat, produse speciale pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti, mii de jocuri şi jucării, manuale şi caiete şcolare, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, dicţionare, cărţi cu lecturi esenţiale din bibliografia şcolară, lucrări de metodică şi psihopedagogie şcolară, enciclopedii uluitoare, sute de cărţi de cultură generală și tot ce este nevoie pentru începutul de an școlar și universitar. EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ vine și cu un mesaj pentru această perioadă.

Educația înseamnă libertate de gândire și acțiune. Educația înseamnă magie, transformă destinele și salvează lumea. Fiecare copil are dreptul să meargă la școală. Orice adult poate sprijini un copil să-și urmeze visul”, spun reprezentanții librăriilor SEDCOM LIBRIS Iaşi, organizatorii evenimentului.

În plus, EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ a pregătit o mulțime de promoții, dar și premii instant, precum: caiete, ghiozdane, manuale, produse de papetărie și birotică, mii de cărți pentru toate grupele de vârstă, de la preșcolari la studenți, dar și pentru timpul liber al copiilor, părinților și bunicilor. Marele premiu este un voucher de 1.500 de lei, iar detalii despre cum îl poți obține găsești pe pagina de Facebook a evenimentului. Programul este zilnic, între orele 10.00 – 22.00.

Vino la EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ în Atriumul Palas și lasă-te premiat!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: