Evolio X6, primul telefon cu procesor octa-core din Romania


Evolio lansează super-smartphone-ul X6, primul telefon cu procesor Octa-Core de pe piata din România. Evolio X6 este un smartphone de top, cu o memorie de 2 GB RAM si 16 GB Flash, ecran Full HD de 5,5 inch si baterie de mare capacitate.

Super-smartphone-ul Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecventă de 1,7 GHz si o memorie RAM de 2 GB, ce garantează functionarea fără întreruperi a numeroase aplicatii multimedia, chiar si a celor mai solicitante jocuri cu elemente grafice deosebite.

Evolio X6 este un phablet care va schimba regulile jocului, fiind primul phablet al unui brand românesc ce beneficiază de o putere de procesare extraordinară. Ecranul este atât de generos, ca dimensiune si rezolutie, încât poate substitui o tabletă. Pe de altă parte, datorită tehnologiei OGS si designului Edge-to-Edge, acest super-smartphone este incredibil de portabil, fiind mai îngust si mai plat decât concurentii săi de la brand-urile de renume mondial. X6 va fi preferatul oamenilor activi datorită autonomiei uimitoare de până la o săptămână si a camerei de 13 MP cu autofocus si poate candida la titlul de campionul selfie-urilor, gratie camerei frontale de 8 MP”, a declarat Liviu Nistoran, Presedintele Evolio.

Ecranul de 5,5 inch, cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli, are o densitate de 401 pixeli per inch,  Evolio X6 fiind cu mult peste performatele ecranelor de tip Retina si oferă vizibilitate din unghiuri de până la 178 de grade. Beneficiind de noua tehnologie OGS, X6 oferă imagini clare si luminoase. Stratul de sticlă al ecranului, Gorilla Glass, fabricat de Corning, este special conceput pentru a fi rezistent la zgârieturi. Marginile foarte înguste ale ecranului si cadrul metalic oferă super smartphone-ului o elegantă aparte.

Camera principală, amplasată pe spatele smartphone-ului, are o rezolutie de 13 MPsi dispune de blitz si functii precum detectarea zâmbetului, fotografiere din unghiuri multiple si realizarea de imagini panoramice. Camera frontală are o capacitate de 8 MP.

Super-smartphone–ul Evolio X6 este Dual SIM si are încorporată tehnologia NFC (near field communication) care permite efectuarea de tranzactii financiare, schimb de continut digital si conectarea la alte echipamente electronice.
Evolio X6 are preinstalat si softul de securitate Norton Mobile Security, care îti protejează telefonul si datele în caz de furt si asigură cea mai înaltă protectie antivirus si antimalware existente în piată. Dacă ti-ai piedut smartphone-ul, sistemul Norton Mobile Security îti permite, prin internet, să îl localizezi, să îl blochezi, să stergi datele de pe el sau să declansezi o alarmă.

Evolio X6 este disponibil pentru precomenzi pe www.evolioshop.com,cu un discount de 20% fată de pretul de listă, de 1499 lei. Smartphone-ul Evolio X6 va fi disponibil în magazine din a doua jumătate a lunii aprilie.

INFO

www.evolio.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: