Evolio Smart TV Box, divertisment personalizat pentru acasa

Evolio si Seenow lansează astăzi (18 decembrie 2013) Evolio Smart TV Box, mini PC-ul cu ajutorul căruia televizoarele devin inteligente. Evolio Smart TV Box permite conectarea televizorului la internet si oferă acces la mii de filme, seriale, documentare si posturi TV, dar si la jocuri si aplicatii Android.

Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2, cu procesor Dual Core la 1GHz. Prin intermediul dispozitivului orice televizor care permite conectare HDMI si Audio-Video se transformă într-un smart TV. Evolio Smart TV Box este primul dispozitiv de acest gen de pe piata locală care include abonament preplătit la serviciul Seenow pentru 6 luni. Peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate si emisiuni TV vor fi disponibile utilizatorilor instant de la accesarea aplicatiei Seenow preinstalată pe echipament.

Suntem mândri că împreună cu partenerii de la Evolio putem să prezentăm în premieră în piata românească un concept nou si inovativ, prin care accesul la cea mai diversă ofertă de continut video este oferit neîngrădit pentru posesorii de televizoare ce nu au capabilităti de tip smart. Cu siguranta sunt multi detinători  de astfel de televizoare care vor fi încântati de această variantă de upgrade cu filme si seriale la pachet în serviciul Seenow”,a spus Cătălin Clemente, Director de marketing Seenow.

Evolio Smart TV Box transformă ideea de divertisment în familie. Utilizatorul are nevoie doar de o conexiune la internet si un televizor obisnuit si are acces instant la sute de mii de jocuri si aplicatii Android direct pe televizor, alături de filme de cinematecă, dar si ultimele aparitii TV sau seriale de succes. Noul produs Evolio este în acelasi timp o consolă multimedia cu ajutorul careia poti viziona fotografii si filme din bibilioteca personală, fie că se găsesc pe hard-disk extern sau card SD, fie pe tabletă sau smartphone prin conexiune wireless”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Smart TV Box-ul poate fi folosit ca mini PC dacă i se atasează tastatură si mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de retea. Navigarea pe internet folosind ecranul televizorului oferă o experientă multimedia completă, cu o calitate ridicată a imaginii si sunetului.

Evolio Smart TV Box are 4GB memorie Flash si memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, si acceptă extinderea memoriei prin SD Card.

Evolio Smart TV Box poate fi comandat pe www.evolioshop.com la un pret de 449 lei, urmând a fi disponibil în zilele urmatoare si în magazinele partenere.

INFO

www.evolio.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: