EVOLIO prezintă tableta românească de 7” cu cea mai înaltă rezolutie

Evolio lansează X7, tableta de 7” cu cel mai bun ecran în comparatie cu produse similare ale brand-urilor românesti, bazat pe tehnologia IPS Super HD, având o rezolutie de 1280×800 si o densitate de 216 ppi. X7 are procesor Quad-Core la 1,4 GHz si are preinstalat soft-ul de securitate Norton Mobile Security.

X7 face parte dintr-o nouă gamă lansată de Evolio, X-treme, gamă de tablete high-end, bazate pe cele mai noi tehnologii: procesoare Quad Core, ecrane IPS Super HD, sisteme de operare Android 4.2, cu un design super subtire. Ca element de noutate, tabletele din gama X-treme beneficiază de sistemul de protectie Norton Mobile Security. Acesta protejează împotriva pierderii dispozitivului mobil, furtului informatiilor confidentiale, phishing-ului sau site-urilor web periculoase, spam-ului pe mobil sau a programelor malware de mobil si greyware.

Am numit această gamă X-treme deoareceam atins două extreme, cea superioară în ceea ce priveste beneficiile oferite clientilor si cea inferioară când ne referim la dimensiuni si pret.Vom lansa în următoarele săptămâni si tablete cu diagonale de 8” si 10”din gama X-treme care vor păstra acelasi raport excelent calitate-pret”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Tableta X7 este cea mai performantă tabletă cu diagonală de 7 inch a unui brand românesc la acest moment. Cu un ecran IPS Super HD si procesor Rockchip RK3188T, cel mai nou procesor quad-core Rockchip, la o frecventă de 1,4 GHz, tableta X7 este ideală pentru vizionarea de videoclip-uri si filme la cea mai înaltă calitate. X7 are o rezoluţie de 1280×800 pixeli sio densitate de 216 ppi (piexeli per inch), una dintre cele mai performante de pe piată.

X7 dispune de o memorie internă de 8 GB, cu posibilitatea de a fi extinsă cu 32 GB prin card Micro SD, memorie RAM de 1GB, permite conectivitate prin bluetooth, modem extern 3G si Wi-Fi, si sincronizarea cu alte echipamente, de tip smartphone sau notebook.

X7 poate fi pre-comandată pe www.evolioshop.com la pretul de 499 lei, urmând a fi disponibilă de săptămâna viitoare si în magazinele de specialitate: Altex, DOMO si eMAG.

INFO

www.evolio.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , , ,

Scrie un comentariu: