Evolio lansează sistemul de navigație cu update gratuit pe viață

gps-auto-evolio-hi-speed-4,

Evolio prezintă Hi-Speed 4.3, sistemul de navigație auto cu posibilitate de update gratuit al hărților, pe viață. Dispozitivul are ecran de 4,3 inch și este echipat cu soft-ul de navigație Mireo Don’t Panic și harta completă a Europei.

Sistemul de navigație Evolio Hi-Speed 4.3 este dotat cu un procesor puternic, Mstar 2531 la o frecvență de 800MHz, ce asigură o navigare continuă în meniu și o cautare rapidă a rutelor către adresa dorită. Dispozitivul are o interfață prietenoasă și intuitivă fiind foarte ușor de utilizat. Motorul de căutare al adreselor este construit asemenea unui browser web, acesta facând sugestii de căutare în funcție  de literele introduse. Calcularea rutelor pe hărțile GPS-ului pentru o călătorie ce traversează întreaga țară durează doar câteva secunde.

Prin lansarea acestui nou sistem de navigație, Evolio își reafirmă interesul pentru piața locală de sisteme GPS, care a înregistrat o ușoară creștere a numărului de unități anul trecut, ajungând la aproximativ 70.000. Această creștere a fost generată de utilizatorii care au ales folosirea unui GPS în detrimentul costului conexiunii de date a unui smartphone, în special în roaming unde prețurile sunt ridicate. Practic, investiția într-un sistem de navigație Evolio se amortizează rapid, în funcție de destinația aleasă, iar prin serviciul de update gratuit pe viață nu există costuri ulterioare” a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

gps-auto-evolio-hi-speed-2

Noul dispozitiv auto GPS are o memorie internă de 4GB, suficientă pentru a acomoda harta Europei și permite extinderea acesteia cu până la încă 8 GB prin card Micro SD.

Navigatorul GPS Evolio Hi-Speed 4.3 are un design elegant, slim, textura carcasei fiind anti-alunecare. Pachetul de vânzare cuprinde și kit auto cu încărcător și suport pentru parbriz dedicat.

Sistemul de navigație se conectează rapid la sateliți și calculează în cel mai scurt timp ruta optimă către destinația solicitată. Evolio Hi-Speed 4.3 include avertizări privind depășirea limitei de viteză, prezența camerelor radar și, totodată,  arată și numeroase puncte de interes precum restaurante, unități de cazare și altele.

Mai multe detalii despre sistemul de navigație auto GPS Hi-Speed 4.3 se găsesc AICI, acesta fiind disponibil în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara, online prin www.evolioshop.com, și prin marii retail-eri de specialitate.

Prețul recomandat de vânzare este de 249 lei.

INFO

www.evolioshop.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: