EVOLIO lansează Evobook 3, biblioteca de buzunar

evobook-ebook-foto-2013Televoice Group lansează biblioteca de buzunar Evobook 3,  noul eReader Evolio. Produsul are un preţ de listă de 399 lei însă, pe perioada Târgului internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură şi de Black Friday, acesta poate fi achiziţionat la un preţ redus, de 249 lei.

Evobook 3 este o bibliotecă la purtător, nu doar un simplu eReader, permiţând utilizatorului să-şi ţină aproape cărţile de suflet fără a-şi face griji pentru spaţiu sau greutate. eReader-ul Evobook 3 are preinstalate 100 de cărţi din diverse domenii, în limba română şi engleză, a căror valoare, în format digital, depăşeşte 200 de lei, ale unor autori consacraţi precum Friedrich Nietzsche, Jane Austen, Oscar Wilde, Charles Dickens, Gib Mihăescu, Nagai Kafu Komayo, John Galsworthy, Cezar Petrescu, Bogdan Petriceicu Haşdeu, Rodica Ojog-Braşoveanu şi mulţi alţii. În plus, fiecare eReader este însoţit de un Gift Card Evobook, în valoare de 20 lei, cu ajutorul căruia pot fi achizitionate titluri din librăria virtuală www.evobook.ro.

Prin lansarea Evobook 3 dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă completă a lecturii, nu un simplu dispozitiv. Cititorii sunt interesaţi să aibă ce citi şi libertatea de a-şi alege cărţile,  să nu-şi obosească ochii cu lumini de fundal, animaţii sau alţi factori perturbatori şi să aibă cât mai mult timp la dispoziţie. Ţinând cont de aceste dorinţe, atuurile Evobook 3 sunt: biblioteca preinstalată, voucher-ul de 20 lei, tehnologia e-ink şi autonomia extinsă a bateriei.  De asemenea, prin librăria virtuală www.evobook.ro, punem la dispoziţia cititorilor peste 800 de titluri în limba română, din diverse domenii”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

DETALII TEHNICE

Evobook 3 are un ecran e-ink de 6 inch, antireflex, ce oferă dispozitivului o suprafaţă lizibilă şi clară din orice unghi, atât la lumina solară directă, cât şi la lumină de interior. Evobook 3 permite citirea a 16 formate de cărţi electronice şi are o autonomie de până la 10000 de pagini citite şi până la 20 de zile de stand-by. Memoria internă a eReader-ului

CUMPĂRĂ

Cei interesaţi să testeze eReader-ul, pot face acest lucru la stand-ul editurii Nemira din cadrul târgului Gaudeamus, între 20 şi 24 noiembrie 2013 de la București. Dispozitivul poate fi achiziţionat din magazinele Evolio şi de pe www.evolioshop.com la preţul redus de 249 lei, până la 1 decembrie 2013.

INFO

Pentru mai multe detalii vizitaţi www.evolio.ro şi www.evobook.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , , ,

Scrie un comentariu: