Evolio intampina noul an cu reduceri la tabletele cu tastaturi

Evolio întâmpină noul an scolar cu o ofertă specială la tabletele cu tastaturi, oferindu-le astfel elevilor posibilitatea de a folosi în procesul de învătare si ultimele metode si aplicatii multimedia care le-ar putea îmbunătăti semnificativ performantele.

Tableta X8 este disponibilă în varianta Fusion cu o reducere de 250 de lei fată de pretul înitial, la 499,90 lei pentru versiunea cu 8 GB memorie internă si 529,90 pentru o memorie internă de 16 GB. Tastatura din pachetul X8 Fusion simplifică utilizarea tabletei când este folosită pentru editare de texte, tabele, sau alte aplicatii ce se folosesc mai usor cu ajutorul tastaturii. Tastatura din aluminiu are atât rol de stander în pozitie deschisă cât si rol de protectie în pozitie închisă.

Oferta de început de an scolar cuprinde si tabletele Quattro HD, Aria 9.0, Mondo 3G si Quattro 3G, toate incluzând si un cadou: husă cu tastatură integrată, cu preturi de la 289,90 lei.

Noua campanie Evolio include si cea mai mare reducere de pret pentru smartphone-ul Evolio X6, de 500 de lei. Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecventă de 1,7 GHz si o memorie RAM de 2 GB, ce garantează functionarea fără întreruperi a numeroase aplicatii multimedia, are o baterie de mare capacitate ce-i asigură o autonomie de invidiat, iar camerele foto sunt de 8 si 13 Mpx. Pretul acestuia este de 999,90 lei.

Campania ”Începe scoala cu Evolio” este valabilă în magazinele Evolio din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara si online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil, în perioada 1 – 15 septembrie. Oferta completă din cadrul promotiei este disponibilă la http://www.evolioshop.com/ro/back-to-school-reduceri.html.

INFO

www.evolioshop.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: