EVOLIO încinge preturile de HOT Week

magazin-evolio-iasi-oferte-iulius-mall-foto

Începând cu 25 iulie, timp de o saptamâna, Evolio scade cu peste 35% preturile pentru unele dintre cele mai dorite produse ale companiei, în cadrul campaniei HOT Week.

În intervalul 25 – 31 iulie Evolio va oferi cele mai mici preturi de pâna acum la tablete precum X8, Quattro HD, Aria 9.0, dar si pentru gama de tablete 3G, lansate cel mai recent. Super smartphone-ul octa core Evolio X6 va fi disponibil în aceasta perioada la pretul promotional de 1.199,90 lei, cu 20% mai putin decât pretul de lista. Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile sa lucreze simultan la o frecventa de 1,7 GHz si o memorie RAM de 2 GB, ce garanteaza functionarea fara întreruperi a numeroase aplicatii multimedia, are o baterie de mare capacitate ce-i asigura o autonomie de invidiat, iar camerele foto sunt de 8 si 13 Mpx.

Tabletele Fusion, X8 si X10, vor primi, de asemenea, reduceri substantiale de preturi, de pâna la aproximativ 30%. Cei interesati vor putea beneficia de functionalitatile 2 în 1, divertisment si aplicatii business, la preturi începând de la 499,90 lei.

Cu preturi începând de la 399,90 lei, tabletele Evolio Mondo 3G si Quattro 3G ofera o echipare de top, conectivitate 3G HSDPA + si modulul GPS, care va usura calatoriile utilizatorului si îi va permite diminuarea costurilor legate de abonamentul de date.

Campania HOT Week este valabila în magazinele Evolio din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara si online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil. Oferta completa din cadrul promotiei este disponibila la www.evolioshop.com/ro/reduceri-hot-week.html.

INFO

www.evolio.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: