EVOLIO deschide un nou magazin, la Iaşi

magazin-evolio-iasi-oferte-iulius-mall-foto
Televoice Group vă aşteaptă într-un nou magazin, la Iaşi. Magazinul Evolio Iaşi este situat în Iulius Mall, din bulevardul Tudor Vladimirescu, parter, şi îşi aşteaptă clienţii cu oferte promoţionale similare celor de Black Friday, valabile până pe 1 decembrie.

Noul punct de prezenţă din Iaşi oferă posibilitatea clienţilor de a testa toate produsele companiei, sisteme de navigaţie GPS, ultima generaţie de tablete PC, notebook-uri şi telefoane de tip smartphone, dar şi eReader-ul recent lansat, Evobook 3. De asemenea, întreaga gamă de accesorii IT&C este disponibilă în noul magazin. Locuitorii oraşului vor putea beneficia în primele zile de la deschiderea magazinului de oferte speciale similare celor de Black Friday, cu preţuri începând de la 229 lei pentru tabletele PC, şi discount-uri de până la 50%.

„Am ales oraşul Iaşi pentru a deschide al doilea magazin al companiei în afara Capitalei, ţinând cont de faptul că acesta este unul dintre cele mai mari oraşe ale ţării, cu aproximativ 300 de mii de locuitori. De asemenea, am luat în considerare şi numărul mare de studenţi de aici, aproximativ 60 de mii, consumatorii tineri fiind cei mai dispuşi să încerce şi să folosească cele mai moderne tehnologii oferite de Evolio”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Noul magazin este construit pe modelul unui concept deschis, de tip insulă, care înlesneşte interacţiunea clienţilor cu produsele. Standul dispune de un sistem de vitrine ce permite identificarea uşoarǎ a tipurilor de accesorii disponibile pentru produsele Evolio. Specialiştii Evolio vor oferi suport de specialitate, consultanţǎ la achiziţionarea de produse şi accesorii, precum şi asistenţǎ postvȃnzare pentru orice produs Evolio.

Prin deschiderea noului punct de prezentare şi vânzare de la Iaşi, numărul magazinelor proprii Televoice Grup ajunge la cinci, dintre care trei în Bucureşti şi unul la Cluj-Napoca, deschis în vara acestui an.

INFO

Pentru mai multe detalii despre produsele şi serviciile Televoice Grup vizitaţi www.evolio.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: