Evenimentul “Zâmbetul unui copil contează!” a strâns peste 30.000 lei pentru terapia copiilor, victime ale abuzului

 

caritate-salvati-copii-2

Pe 29 mai 2015, de la ora 19:00 Salvaţi Copiii Iași a organizat prima ediție a evenimentului caritabil “Zâmbetul unui copil contează!”, la Hotel Pleiada Boutique Iaşi. În cadrul evenimentului s-au strâns peste 30.000 de lei, bani care vor fi folosiţi de către Salvați Copiii Iași în programe de recuperare pentru copiii care au suferit o formă de abuz din partea părinților sau a persoanelor apropiate.

64% dintre copii sunt încă educaţi cu bătaia şi umilinţă. Salvaţi Copiii lucrează cu părinţii şi specialiştii pentru a-i învaţa comunicarea şi abordarea pozitivă a educaţiei copilului, bazată pe respect, suport, încurajare. În Iaşi avem o echipă excelentă de profesionişti, coordonată de Corina Mighiu care oferă consiliere, evaluare şi terapie gratuit pentru copii şi părinţi. În România 1 din 5 copii are probleme emoţionale şi de comportament datorită violenţei din familie”, a precizat Gabriela Alexandrescu, preşedinte Salvaţi Copiii România.

Peste 100 de invitaţi au răspuns pozitiv invitației Salvați Copiii Iași și au licitat hăinuțe, dedicate copiilor, donate de către designeri și producători importanți din România, precum Diana Barbur, Rhea Costa, Maison CHOUCHOU, Minibel, Petite Coco, Vanilla Colors, ArtLimited, Mona m-a cusut, Louise, Iridor, Hey Princess, Inamorata, Innocence, Lempika, Wedding Dress, Active Kid, Zazaboutique, Camee Design, Six For Kids, Funky Kids, Cadys și Costume populare pentru copii. Evenimentul “Zâmbetul unui copil contează!” a fost prezentat de Amalia Năstase, Ambasador Salvați Copiii România.

caritate-salvati-copii-1

Invitaţii au urmărit momente artistice realizate de Paula Seling, Trupa RaO, Diana Petcu, Ștefan Cristian Atirgoviţoae și Asociaţia Club de Dans Sportiv Imperial. Tot în cadrul evenimentului au fost licitate un echipament sportiv oferit de CSMS Iași cu autografele jucătorilor, bijuterii oferite de Fest, Sevda și de designerul Carla Szabo și o sticlă de vin de colecție marca Bucium.

Suma totală strânsă în urma evenimentului “Zâmbetul unui copil contează!” este de 34.370 lei (bani ce reprezintă contribuţia participanţilor prin cumpărarea invitaţiilor, a sponsorizărilor, dar şi suma obţinută în urma licitaţiei caritabile).

caritate-salvati-copii

Salvați Copiii Iași mulţumeşte în mod deosebit tuturor sponsorilor şi susţinătorilor evenimentului, cât şi celor care au acceptat şi au onorat invitaţia la eveniment!

Salvaţi Copiii este o organizaţie neguvernamentală, democratică, independentă, non-profit, necondiționată politic sau religios, creată în anul 1991. Încă de la început a aderat la mişcarea de promovare şi de apărare a Drepturilor Copilului în Romania, în conformitate cu Convenţia ONU privind Drepturile Copilului.

INFO

Asociatia Salvati copiii Iasi

www.oscis.ro

www.facebook.com/Salvati-Copiii-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: