Evenimentul ”Ora Pamintului” la Iasi

Miniconcert de Ora Pamintului: Spectacol al Operei pe Stefan cel Mare, la lumina lampioanelor. Opera ieseana se alatura simbata evenimentului international de mediu “Ora Pamintului”.

In timp ce marile institutii si companii iesene vor marca evenimentul stingind luminile timp de o ora, corul de juniori al Operei va sustine un miniconcert sub indrumarea dirijorului Raluca Toma, incepind cu 20:30.

Ora Pamintului

Micii artisti ai Operei vor evolua pentru public in aer liber, pe Bulevardul Stefan cel Mare. „Din program mai fac parte ateliere handmade sau dansuri de capoeira, toate acestea la lumina citorva lampioane, fara asistenta unor sisteme de lumini si sonorizare. Manifestarea este organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi. Cu aceasta ocazie, lansam proiectul ecologic «Opera Verde»“, a precizat Bianca Grigoriu, responsabil relatii cu presa in cadrul Operei.

Proiectul are ca obiectiv implicarea institutiei de cultura intr-un mod responsabil in constientizarea publicului asupra necesitatii de a recicla, protejind resursele limitate ale planetei. „Dorim astfel sa contribuim la un mediu inconjurator mai curat si mai sanatos, sustinind totodata evenimentele culturale si sociale organizate de Opera Nationala Romana Iasi in colaborare cu partenerii ei. Mai multe detalii despre proiect vor putea fi consultate in curind pe site-ul institutiei, la adresa www.operaiasi.ro“, a adaugat Bianca Grigoriu.

Sursa: Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: