Evenimentul național de carieră JobShop

jobshop-2015

Te preocupă viitorul? O întrebare cu un răspuns destul de dificil pentru majoritatea studenților și absolvenților care se trezesc într-o lume în care trebuie să-și întrețină nevoile și încă nu au un job sau nu și-au găsit job-ul dorit. Cum pot trece ei peste acest impediment?

Evenimentul național de carieră JobShop® vine în ajutorul lor, între 25-28 martie la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Iași.

Ce este JobShop® ?
Locul unde Universitatea și companiile se întâlnesc pentru a facilita o colaborare cu studenții, încă din timpul facultății, oferindu-le oportunitatea unui loc de muncă.

De ce să participi ?
Indiferent dacă ești absolvent sau încă ești student, JobShop® te ajută să interacționezi mai ușor cu reprezentații companiilor prezente și să iți faci mai multe idei despre job-ul pe care vrei să îl ai în viitor.

Dacă te-ai convins, iată la ce poți să participi: JobShop Café reprezintă o activitate prin care studenții sunt aduşi mai aproape de angajatori, având oportunitatea de a purta o conversație deschisă cu reprezentanții companiilor într-un mediu non-formal: la o cafea;

Cariere de succes este o activitate sub forma unui discurs oratoric, susținut de antreprenori, lideri, experți în domeniu, pe tema succesului în carieră, urmat de o discuție liberă între aceștia și studenți; Participă pe data de 25 martie la activitatea “Cariere de Succes”, ce se va desfășura în sala “Dragomir Hurmuzescu” din cadrul Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată. Aici, oameni de succes din Iași își vor prezenta pas cu pas drumul profesional, își vor împărtăși greutățile și impedimentele întâlnite pe parcurs, vor vorbi despre cum să rămâi motivat și despre cum să îmbini cu succes factorii pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Atelier tehnic este o activitate cu caracter practic ce vine în sprijinul studenților, cu scopul de a-i pregăti sau testa în diferite domenii;

Zilele de Standuri au ca scop prezentarea detaliată a companiilor și a beneficiilor pe care le au de oferit studenţilor!

INFO

JobShop®

iasi.jobshop.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: