Evenimentul IQ (Iași)/ 22 noiembrie

Evenimentul IQ (Iași)/ 22 noiembrie În data de 22 noiembrie 2012, începând cu ora 19:00, va avea loc evenimentul IQ (Iași), care se va desfăşura la Bellaria (sala Clasic). Sunt invitaţi 150 de reprezentanţi din rândul companiilor şi instituţiilor locale, parteneri, ambasadorii Clubului IQ (Iași), olimpici internaţionali şi reprezentanţi mass media.

Scopul evenimentului este poziţionarea oraşului Iași ca municipiu ce se remarcă prin talentul și abilitățile liceenilor olimpici internaționali. Fondurile strînse până la finalul serii vor reprezenta startul lansării clubului olimpicilor. Evenimentul IQ (Iași) se adresează atât companiilor din Iaşi, cât și instituțiilor ieşene interesate de performanţa locală, de stimularea performanţei școlare a tinerilor și de dezvoltarea unui brand local aflat în strânsă legătură cu excelenţa.

Cadrul va fi unul familiar, în care partenerii programului au şansa de a se cunoaşte între ei şi de a interacţiona cu grupul olimpicilor recunoscuţi la nivel internaţional. Deși va avea structura unei gale, evenimentul IQ (Iași) dorește să se diferențieze prin intermediul unui show care pune accent pe abilitățile, talentul și caracteristicile tinerilor beneficiari.

Printre momentele importante ale evenimentului se numără:

DACA VREI SA PARTICIPI: www.iqiasi.ro/evenimentul/participa-2/.

Olimpici

În orașul Iași învață peste 15000 de elevi de liceu. 200 dintre aceștia se remarcă prin rezultate deosebite la materiile preferate. 15 dintre ei au primit deja recunoaștere internațională.

Ce este IQ (Iași)

IQ (Iași) este numele unui proiect al Fundației Comunitare Iași ce are ca punct central stimularea performanței școlare, întregul concept concentrându-se în jurul a două componente:

  • Clubul IQ (Iași) – un centru de stimulare a performanței, dotat și utilat ultra-modern, care le va facilita olimpicilor liceeni accesul la resurse educaționale formale și nonformale suplimentare ale celor mai prestigioase universități din țară și din lume, accesul la programe de dezvoltare personală și profesională, dar şi la un cadru intim de socializare;
  • Evenimentul IQ (Iași) ce va avea loc în data de 22 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Hotel Bellaria (Sala Clasic). Evenimentul se adresează atât companiilor, cât și instituțiilor ieşene interesate de stimularea performanţei școlare a tinerilor şi de dezvoltarea unui brand local aflat în strânsă legătură cu excelenţa.

Ideea unui club al olimpicilor ieșeni a apărut în luna august 2012 și aparține unor companii din orașul Iași care au organizat împreună evenimentul cu titlul „Seara naivă a olimpicilor ieșeni”Fructe NaiveRofilcoIcar Tours și Cafeneaua Veche.

INFO

www.facebook.com/club.iqiasi

www.iqiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: