Evenimentul: Impreuna vom reusi!

12 copii, initiatori ai proiectului “Impreuna pentru George!”, alaturi de parteneri, marcheaza Saptamana Nationala a Voluntariatului prin organizarea unui eveniment special

Scoala “Stefan Barsanescu”, Iasi, in parteneriat cu Asociatia Crestin – Umanitara “Slujirea Vietii” si Fundatia “Filocalia” anunta lansarea Evenimentului Special Impreuna vom reusi!

Obiectivele principale ale evenimentului sunt: promovarea egalitatii de sanse in randul elevilor; promovarea spiritului cetatenesc, a atitudinii pozitive fata de persoanele cu dizabilitati; scaderea gradului de marginalizare a persoanelor cu dizabilitati; sustinerea unui copil de 10 ani care in urma unui accident de masina a ajuns sa fie dependent de scaunul cu rotile.

Calendarul evenimentului include:

· Lectia pentru Viata – campanie outdoor de distribuire de fluturasi si pliante impotriva discriminarii persoanei cu dizabilitatii;

· Ai sansa sa schimbi un  destin! – campanie de sensibilizare si strangere de fonduri pentru sustinerea elevului George Catalin Ilief din clasa a IV-a D, Scoala “Stefan Barsanescu” in vederea strangerii sumei de 20 000 euro necesara efectuarii unei operatii  in China. George a devenit dependent de scaunul rulant in urma unui accident de masina survenit in luna ianuarie 2009 si este diagnosticat cu paraplegie flasca.

Campanile Lectia pentru Viata respectiv Ai sansa sa schimbi un  destin! se vor desfasura simultan in datele de 21 si 22 aprilie in intervalul orar 11 – 13 la Scoala “Stefan Barsanescu” si in zilele de 23, 24 si 25 aprilie, in intervalul orar 11 – 17 in Parcul Copou.

In organizarea evenimentului special s-au alaturat: Scoala Ion Ghica, Colegiul Teoretic Vasile Alecsandri, Scoala Carmen Sylva, Scoala Liteni, Gradinita cu Program Normal nr. 13, Gradinita cu Program Prelungit nr. 27, Scoala Macaresti , Scoala Razboieni.

Pentru mai multe informatii, persoanele de contact sunt: Daniela Cadar, manager proiect, la telefon: 0744253994 sau e-mail: danielacadar@yahoo.com, prof. Simona Mihaita, la telefon: 0745114675, eleva Alice Cadar, din clasa a VI-a C, Scoala „Stefan Barsanescu” Iasi, telefon: 0752089999, Irina Ilief, la telefon: 0742944210

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: