Evenimentul caritabil ”Un sunet in tacere”

Joi, 23 mai 2013, incepand cu ora 19:00, echipa EnjoyLife, formata din 23 de masteranzi ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza, impreuna cu Fundatia Star of Hope va invita la Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Agronomie, Iasi sa participati la evenimentul caritabil „Un sunet in tacere”.

In cadrul acestui spectacol va veti putea rasfata sufletul ascultand compozitii muzicale ale dinastiei Strauss, interpretate de Romanian Academic Orchestra, sub bagheta marelui dirijor Michael Beck. De asemenea, momentele de balet si de teatru vor completa o seara cultural artistica extraordinara, dedicata tuturor iubitorilor de frumos.

Evenimentul „Un sunet in tacere”este organizat in scop caritabil, pentru a-l ajuta pe Robert Atasiei, un copil de 6 ani din localitatea Scanteia, care sufera de hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala. Astfel, toti banii obtinuti din vanzarea biletelor si din donatii vor fi utilizati in scopul achizitionarii a doua proteze auditive digitale si achitarii sedintelor de logopedie necesare recuperarii auzului si dezvoltarii normale a limbajului.

BILETE

Biletele se pot achizitiona in perioada 6 – 23 mai 2013, din incinta centrelor comerciale Felicia si Iulius Mall, precum si din corpul B al Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi. Pentru mai multe detalii cu privire la eveniment, puteti accesa site-ul www.unsunetintacere.ro.

PARTENERI

Echipa organizatoare multumeste partenerilor si sustinatorilor evenimentului:

Partener principal: Fundatia Star of Hope

Sponsor Platinum: ArtisDesign

Sponsori Gold: Kosarom, Quartz Matrix, Farmexpert, Fidelis Energy, Te Rox Prod, Farmaciile Adriana, Ropharma.

Sponsori Silver: Rompak, Golden Star, Comfert, TehnoForest, Adems

Parteneri Promovare: TVR Iasi, Wink, Affichage, Iulius Mall, Centrul Comercial Felicia;

Parteneri media: Ziarul de Iasi, Radio Hit, Radio Romania Iasi, IasiFun, Tele M Iasi, InOras.ro, NewsIasi.ro, AltIasi.ro, Zile si nopti, 360uaic.ro, Iasi365, Cronica de Iasi, Iasul Cultural, NewsPascani.com, Stud Pass, Iasi4U, IasiLive, Sticul.ro.

Eveniment sustinut de: ArsUniversalis, Cafeneaua Phoenix, Cafeneaua Veche.

INFO

EnjoyLife

www.unsunetintacere.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: