Evenimentul caritabil “Scoala DA”

Echipa ReCreativ va invita sa participati la „Scoala DA”, un eveniment caritabil organizat in parteneriat cu fundatia „Salvati Copiii” Romania, Filiala Iasi. Spectacolul va avea loc in data de 31 mai 2011, ora 19.00, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, sala Gaudeamus.

UPDATE CONCURS!  Loredana Elena Rosu a cistigat o invitatie la eveniment.

In cadrul evenimentului „Scoala DA”, mai multi artisti isi vor dedica talentul sprijinirii unei cauze  caritabile  – Scoala Mobila –  concept dezvoltat de Arnoud Raskin si implementat pentru prima oara in Romania de catre Organizatia „Salvati Copiii”, Filiala Iasi.

Spectacolul va cuprinde momente artistice de dans si muzica sustinute de invitatii Otilia Berbeci, Festivo Band si Dance Energy, continuand cu un concert al artistului Florin Chilian.

Prezentatorul evenimentului va fi Mihai Sturzu, membru al formatiei Hi-q. Seara evenimentului va fi presarata cu tombole si concursuri interactive.

Scopul evenimentului este de a strange fonduri pentru copiii din zonele defavorizate ale orasului Iasi, copii ce provin din familii sarace, care au abandonat scoala, care prezinta risc de abandon scolar sau care nu au fost niciodata la scoala.

Biletele se gasesc la Iulius Mall, etaj 2 si la magazinul Sense in Carrefour Felicia. Pretul unui bilet: 25 lei

Banii obtinuti in urma vanzarii biletelor pentru acest spectacol caritabil vor fi donati in intregime proiectului Scoala Mobila pentru:
– Materiale educationale (creta, baloane, mingi, planse educationale, obiecte de clovnerie, etc.);
– Gustari pentru copii;
– Rechizite pentru copii (ghiozdane, caiete, instrumente de scris);
– Imbracaminte/incaltaminte pentru copii.

Mai multe detalii gasiti pe: Scoala DA

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: