“Pentru copiii nostri” – eveniment caritabil

Sunteti invitati sa participati la un eveniment care isi propune sa ajute peste 100 de copii din Iasi si Vaslui. Astfel, sunteti asteptati, sambata, 11 februarie 2017, incepand cu ora 10:00, la Baraj Tungujei pentru a lua parte la ceeea ce se doreste a fi cel mai mare eveniment caritabil din Moldova.

Organizatorii v-au pregatit: concurs de pescuit la copca, trial Off-Road, gratare, vin fiert, muzica si voie buna, invitati de marca.

Organizatorii evenimentului doresc sa stranga bani pentru doua fundații: Pro Ruralis din Iasi și  Fundatia “Mâna si Acoperãmântul Maicii Domnului” din Vaslui. Pro Ruralis ajuta copiii din mediu rural cu potential sa-și termine studiile in Iasi (liceu și facultate ) – peste 90 copii, iar fundatia de la Vaslui ofera 3 mese calde, ajuta la educarea și formarea copiilor fără posibilitati – peste 30 copii.

Ne propunem sã strângem peste 1.800 de persoane la aceastã copcã de caritate, care va fi cea mai mare din lume, cu sigurantã. Vom da premii, pentru toti cei care vor participa la concursul de pescuit, dar si pentru participanti, în valoare de peste 20.000 de lei”, anuntã  Bogdan Ilisei, managerul general al firmei Kazan Romania, organizatorul actiunii.

Toti cei care vor sa participe la acest eveniment si doresc sa sprijine copiii ce provin din familii sarace pentru a-i ajuta sa-si continue studiile sunt asteptati pe 11 februarie 2017, de la ora 10.00, pe barajul de la Tungujei, in zona Tibanesti, unde vor fi intampinati cu gratare de pui si de porc, vin fiert, ceaune cu mancaruri traditionale, muzica si multa voie buna.

Va fi organizat si un concurs de off-road, la care vor participa  membrii cluburilor off-road din toata Romania, inclusiv conducerea Federatiei de profil, pe dealurile din jur.” mai declara Ilisei pentru www.vremeanoua.ro

CUM POTI AJUTA

Pentru doar 50 de lei minim de persoana oferita sub forma de DONATIE aveti ocazia sa schimbati viitorul unor copii minunati.  Banii se vor strange intr-o urnă sigilata care va fi amplasata la intrare, iar inainte de finalul evenimentului se vor numara banii stransi. Luni, 13 februarie 2017 se vor face depuneri in conturile celor doua fundații care sunt beneficiarele evenimentului.  Depunerile ce vor afișate pe pagina evenimentului!

Asociatia Pro Ruralis Iasi CIF 14597970; CONT BCR – RO32RNCB0175033612900001.

Fundatia ”Mana si Acoperamantul Maicii Domnului” Vaslui CIF 8421455; Cont Alpha Bank – RO23BUCU18612115948232RON

INFO

Baraj Tungujei

Com. Tibanesti, Iasi

www.facebook.com/Pescuit-Sportiv-Tungujei

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: