Evenimentul caritabil “… Merit sa vad”

Vineri, 20 mai 2011, ora 19:00, va avea loc, la Teatrul Luceafarul din Iasi, evenimentul cultural-artistic, organizat in scop caritabil, “…Merit sa vad”.

Acest eveniment este organizat de echipa Focus, 18 masteranzi la Marketing si Comunicare in Afaceri, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi in parteneriat cu Asociatia Rotaract Iasi 2000 si cu sprijinul principalilor sponsori: ARTvertising, inregistrare-marci.ro, Quartz Matrix, Irina Schrotter, Travis Tourism si IG Watteeuw Romania.

Invitatul de onoare al echipei Focus este renumitul actor Horatiu Malaele, care va sustine un spectacol, in scopul ajutarii unei fetite cu grave probleme de vedere.

Evenimentul “…Merit sa vad!” consta preponderent intr-o sustinere scenica a recitalului “Sunt un orb” de catre Horatiu Malaele, recital compus dintr-o pleiada de poezii. Horatiu Malaele vorbeste de dragoste picturala, de mama, prin versurile lui Nichita Stanescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, Adrian Paunescu.

In cadrul evenimentului se inscriu inca doua momente artistice secundare. Primul moment va fi coordonat de Prof. Ligia Delia Grozdan de la Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi, Departament Teatru si este sustinut de studenti de la UAGE si dansatori de la ACADEMIA SHOW (indrumatori Prof. L.D. Grozdan si Prof. Cosmina Paraschiv). Al doilea moment va fi sustinut de copiii de la Palatul Copiilor din Iasi, sub indrumarea Prof. Anca Apetroaie.

Sub sloganul cu acelasi nume “…Merit sa vad!”, echipa Focus isi propune sa colecteze fondurile necesare, in valoare de aproximativ 2000 de Euro, in scopul realizarii unei operatii oftamologice la Cluj, pentru Ana Maria Tudorache, o fetita de 12 ani, care se confrunta cu probleme grave de vedere. Ana Maria s-a nascut cu pleoapele lipite, suportand, pana la momentul prezent, 3 interventii chirurugicale axate pe taierea din pleoape, in urma carora i-a fost redata vederea intr-o foarte mica masura. Fetita este orfana de tata si locuieste impreuna cu mama ei, ambele supravietuind dintr-un singur venit, alocatia copilului. Echipa Focus o sprijina pe Ana Maria, asigurand ca banii proveniti din vanzarea biletelor si din donatiile ulterioare vor fi folositi pentru a acoperi costul operatiei oftamologice.

Biletele se pot procura de la biroul de informatii Cromatic, din Centrul Comercial Felicia, de la membrii echipei Focus sau in seara evenimentului, de la intrarea în Teatrul Luceafărul.

Pentru donatii si informatii suplimentare, puteti accesa site-ul www.meritsavad.ro sau pagina de Facebook a evenimentului – Merit sa vad.

 

Vanzare bilete: 0744179974 / 0747703503

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: