Evenimentul caritabil „În dulcele stil românesc”, ediția a II-a

12240882_1685984564982477_8

“Clubul Rotaract Iași în parteneriat cu Rotary Iași, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”, Primăria Municipiului Iași, Syncro-line Scenotehnică, Urbica, Wink, Iași4u, Dedalis, Jassyro, Asociația Contour și Hotel Unirea, organizează pe data de 28 noiembrie evenimentul caritabil „În dulcele stil românesc”, ediția a II-a. Acest eveniment se va desfășura pe parcursul a două ore în Aula Magna USAMV.

Scopul organizării spectacolului “În dulcele stil românesc„ este de a ajuta vârstnicii care suferă de cataractă și care au venituri reduse, nereușind să suporte costurile necesare unui transplant.

Astfel din donațiile care vor fi sub forma unor bilete de 15, 25 și respectiv 35 de lei, oferite de către participanții prezenți la eveniment se vor cumpăra implanturile de cristalin necesare pentru operație.

Artiștii prezenți la eveniment sunt: Ștefan Diaconiță, Constantin Bahrin, Cristinel Iordachioaia, Maria Costioaia, Nina Cuciuc și Mihaela Nechita.  Alături de aceștia va urca pe scenă ansamblul de dans folcloric al Colegiului Național de Arte “Octav Băncilă”

Moderatori: Vlad Baba și Mădălina Ciuntu.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate de la: Jassyro ( Bulevardul Ștefan cel Mare 1C ), Urbica (Str. Cuza Vodă Nr.13)

INFO

www.culturacopou.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: