Evenimentul caritabil ”Fulgi de speranta”, editia a II-a

Afis-fulgi-de-speranta-2014

Cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în familie, cu parfumul și aromele care îndulcesc copilăria. Este perioada când totul se rezumă la familie… pentru cei ce o au. Pentru copiii abandonati, sărbătorile de iarnă reprezintă doar confirmarea că sunt ai nimănui…

Vă invităm să vă alăturați misiunii “Fulgi de speranță – ediția a II-a”, duminică 21 decembrie 2014, ora 17:00, în Palas Mall Iași (Zona Atrium), la spectacolul caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru implementarea proiectului nostru GIVE HOPE – un program de dezvoltare armonioasă pentru copiii din centrele de plasament (cursuri de dans, de înot, meditații etc.), precum și pentru amenajarea unui atelier de olărit la Centrul de Servicii Comunitare Bucium.

Vom colecta jucării și dulciuri ce vor fi oferite de Moș Crăciun, copiilor mai puțin norocoși.

BILETE

Participarea la spectacol se face pe baza unei invitații. Poți primi și tu o invitație în schimbul unei donații de minim 20 de lei. Veți avea ocazia să primiți câte un zâmbet sincer din partea unor copii pe care îi susținem necondiționat, să cunoașteți cea mai frumoasă echipă de voluntari, iar de la târgul special amenajat veți putea achiziționa obiecte handmade realizate de îngerașii noștri, de voluntari și de artiști ce ni le-au donat spre a sprijini misiunea noastră.

Haideți să transformăm simbolul iernii, fulgii de zăpadă, în fulgi de speranță, pentru ca, împreună, să le dăruim câte puțin din fericirea și căldura sărbătorilor, ca și în copilăria noastră… alături de cei dragi.

INFO

Asociatia “Speranta pentru Ingerasi”

www.sperantapentruingerasi.ro

www.facebook.com/Speranta.pentru.ingerasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: