Evenimentul caritabil: Fluier din nou

Sunteti asteptati miercuri, 28 aprilie 2010, ora 18.00, la Hotel Unirea, sala “Cuza” pentru a lua parte la un eveniment inedit. Echipa filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier” isi prezinta creatia la Iasi.

Vino si tu sa afli ce se ascunde in culisele filmului si ce au insemnat pentru invitati premiile castigate la Berlin si Franta.

Program eveniment:

* 18.00 – 19.50 – Proiectia filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier” ce va avea loc in sala “Cuza” a Hotelului Unirea si va atrage un public pasionat de film si cinematografie care va avea posibilitatea de a purta discutii cu intreaga echipa de la Bucuresti.

* 19.50 – 21.00 – Sesiune de autografe, fotografii si discutii libere intre spectatori si echipa filmului (actorii, regizorul si producatorii)

* 21.00 – 22.00 – Cocktail

Scopul evenimentului:

Prin eveniment se doreste sprijinirea integrarii sociale si profesionale a tinerilor (post)institutionalizati.

O prima maniera este constientizarea in randul iesenilor a problemelor pe care le intampina tinerii institutionalizati (atat pe parcursul institutionalizarii lor, cat si la implinirea varstei de 18 ani cand integrarea sociala a acestora este absolut necesara pentru formarea lor ca adulti respectabili).
O alta maniera este cea financiara, incasarile de pe biletele vandute pentru participarea la eveniment (cat si donatiile suplimentare obtinute in timpul evenimentului) urmand a fi donate in totalitate (100%) Fundatiei COTE pentru finantarea proiectului “ABSOLVENT”. Acesta ofera tinerilor proaspat iesiti din centrele de plasament contexte pentru a invata cum sa se descurce singuri, oferindu-le cazare temporara in apartamentele fundatiei, sprijin pentru angajare si gasirea unei gazde, consiliere psihologica, resurse materiale si financiare pentru acoperirea nevoilor de baza.

Bilete:

Atat biletele, cat si un numar limitat de invitatii se gasesc la Libraria-cafenea Avant-Garde, situata pe strada Lapusneanu (vis-a-vis de terasa Corso).

Biletele se gasesc la preturile de 20 si 25 lei (cele de 25 de lei ofera avantajul pozitionarii optime in sala) si includ:

– accesul la proiectia filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier”

– accesul la sesiunea de discutii cu echipa filmului

– accesul la sesiunea de autografe

Invitatiile (50 lei) includ:

– accesul la proiectia filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier”

– accesul la sesiunea de discutii cu echipa filmului

– accesul la sesiunea de autografe

accesul la cocktail-ul post-eveniment ce va avea loc la restaurantul Panoramic al Hotelului Unirea (etajul 13)

* Eveniment caritabil organizat de ASMart, in parteneriat cu Fundatia Cote.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: