Evenimentul caritabil “Balul de La Castel”

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany alaturi de Hotel Restaurant La Castel si Agentia Artvertising invita iesenii la Balul de La Castel, eveniment caritabil de inalta tinuta ce va avea loc pe 30 martie 2012, incepand cu ora 19.00, la Hotel Restaurant La Castel. Evenimentul va reuni aproximativ 200 de invitati, persoane din mediul de afaceri local si regional, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, personalitati din domeniul cultural, politic, medical si universitar.

Gazda evenimentului va fi Irina Pacurariu, bine cunoscuta realizatoare TVR care, alaturi de artistii prezenti la eveniment va introduce invitatii intr-o atmosfera eleganta si rafinata, specifica perioadei La Belle Epoque. „Sunt mama si din pricina asta nu trebuie cautate prea mult motivele pentru o astfel de implicare. Este un gest normal si un exercitiu firesc de solidaritate sa ajutam copii, mai ales daca sunt in suferinta. Dupa mai bine de 20 de ani de democratie ar trebui sa nu mai asteptam ajutor din exterior si sa ne descoperim puterea noastra, a fiecaruia, de a face bine. Cred in acelasi timp ca trebuie sa daruim cu folos, celor care au nevoie intr-adevar si cum bine stim ca „unde-s multi puterea creste”, este cu adevarat important sa ne adunam fortele pentru a face bine. Iasul nu poate fi mai putin generos si un astfel de bal nu face doar dovada ca ne pasa ci, mai mult de atat, ca putem sa colaboram si putem rezolva intre noi, iesenii, o cauza care priveste comunitatea acestui oras.”, a declarat doamna Irina Pacurariu.

Din programul serii fac parte Opera Nationala Romana Iasi, actorul Petru Ciobotaru din partea Teatrului National „Vasile Alecsandri” ce va oferi invitatilor o interpretare savuroasa a piesei Chirita, doamna Cristina

Nichita care va prezenta o colectie de rochii specifice perioadei Belle Epoque, Dan-Alexandru Arhire ce va interpreta un moment de chitara clasica, trupa 4Universe si Clubul de Dans Sportiv Olympic Dance ce vor incanta publicul cu ritmuri de vals si tango.

Cel mai asteptat moment al serii este licitatia de arta unde cei prezenti vor avea ocazia sa-si completeze colectiile personale cu tablouri apartinand unor pictori recunoscuti la nivel national si international: Felix Aftene, Constantin Tofan, Dragos Patrascu si Liviu Suhar. Pasionatii de vinuri vor putea licita pentru doua casete de lux oferite de Cotnari iar doamnele vor putea licita o superba creatie marca Chotronette.

Oaspetii vor savura pe tot parcursul evenimentului o cina festiva cu cele mai fine delicii culinare, preparata de cei mai iscusiti bucatari ai Hotelului Restaurant La Castel, iar la final vor fi invitati sa ia parte la o degustare de vinuri premium oferita de Cotnari.

Participarea la Balul de La Castel se face pe baza unei invitatii de 500 de lei, valabila pentru doua persoane. Banii stransi in urma vanzarii invitatiilor si a licitatiei vor intra in contul campaniei „Coloreaza un destin” initiata de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany in luna noiembrie a anului trecut. Aceasta campanie isi propune sa adune fondurile necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati din Iasi in care vor fi oferite servicii gratuite de kinetoterapie, logopedie si consiliere psihologica.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: