Evenimentul caritabil „Un sunet în tăcere” a implinit visul lui Robert

Joi, 23 mai, ora 19.00, la Aula Magna Agronomie, a avut loc evenimentul caritabil ”Un sunet în tăcere”. Un eveniment deosebit care a atras iubitorii de muzică simfonică, teatru si balet. Echipa EnjoyLife formată din 23 de masteranzi ai Universitătii Alexandru Ioan Cuza, în colaborare cu Star of Hope România, au realizat evenimentul pentru a-i achizitiona două proteze auditive lui Robert Atasiei, un băietel de sase ani din satul Scânteia.

În cadrul acestui spectacol, cei prezenti au putut asculta melodii interpretate de Romanian Academic Orchestra, sub bagheta marelui dirijor Michael Beck. De asemenea, spectatorii s-au bucurat de momente unice de teatru si balet oferite de Roxana Konyar si de trupa de balet Attitude. Elementul surpriză al evenimentului a fost Grupul The Vocals Quartet care împreună cu orchestra au avut o interpretare impresionantă a melodiei Regresa a Mi (Unbreak My Heart).

S-au strâns peste 18.000 lei din vânzarea biletelor si din donatii. Multumim celor care au fost prezenti la eveniment si au contribuit la împlinirea visului lui Robert. Acesti bani vor fi folositi pentru achizitionarea protezelor auditive si pentru plata sedintelor de logopedie, necesare corectării limbajului.

La eveniment a participat si guvernatorul regiunii Uppsala din Suedia, împreună cu alti nouă membri ai delegatiei.

Dacă doriti să vedeti si în imagini cum a fost la evenimentul ”Un sunet în tăcere” accesati pagina de Facebook a evenimentului:  www.facebook.com/unsunetintacere

Echipa organizatoare multumeste din nou sponsorilor si partenerilor evenimentului

Partener principal: Fundatia Star of Hope

Sponsor Platinum: ArtisDesign

Sponsori Gold: Kosarom, Quartz Matrix, Farmexpert, Fidelis Energy, Te Rox Prod, Farmaciile Adriana, Ropharma, Frarom.

Sponsori Silver: Rompak, Golden Star, Comfert, TehnoForest, Adems

Parteneri Promovare: TVR Iasi, Wink, Affichage, Iulius Mall, Centrul Comercial Felicia;

Parteneri media: Ziarul de Iasi, Radio Hit, Radio România Iasi, IasiFun, Tele M Iasi, InOras.ro, NewsIasi.ro, AltIasi.ro, Zile si nopti, 360uaic.ro, Iasi365, Cronica de Iasi, Iasul Cultural, NewsPascani.com, Stud Pass, Iasi4U, IasiLive, Sticul.ro.

Eveniment sustinut de: ArsUniversalis, Cafeneaua Phoenix, Cafeneaua Veche.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: