Evenimentul caritabil „Suporting 2011”

Marti, 24 mai 2011, ora 18.00, la Sala Sporturilor Iasi, Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului organizeaza evenimentul caritabil „Suporting 2011”. Sub sloganul „Prindem profesorii in offside”, evenimentul reuneste, intr-un meci de fotbal, studentii si profesorii Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Evenimentul, ajuns la cea de-a patra editie, isi propune sa adune un numar cat mai mare de spectatori pentru a ajuta Centrul de Resurse pentru Copii si Tineret „Don Bosco” sa ofere un sprijin cat mai solid copiilor participanti la program. Centrul de resurse pentru copii si tineret “ Don Bosco” face parte dintr-o organizatie non-guvernamentala Caritas Iasi ce functioneaza din anul 1992, este patronata de Biserica Catolica  si membra a Caritas Romania si Caritas International.

In afara meciului de fotbal, spectatorii evenimentului vor putea participa, in timpul pauzei dintre cele doua reprize, la diverse concursuri cu premii, concursuri la care acestia vor dovedi diferite abilitati si aptitudini.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet, pretul acestuia fiind de 5, 10, 20 sau 30 de lei, in functie de disponibilitatea financiara a fiecaruia. Bilelete pot fi cumparate fie de la standul asdMARK, de la parterul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, fie de la intrare, inaintea inceperii evenimentului.

* Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata in anul 2006 de catre un grup de studenti de la specializarea Marketing a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi. In prezent, asociatia deruleaza proiecte in special pentru studentii specializarii marketing, insa proiectul „Suporting” este realizat pentru ajutoarea copiilor din diverse centre specializate si pentru constientizarea nevoii acestor tipuri de actiuni caritabile.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: