Evenimentul caritabil ”Dare to Dream” a strans peste 15000 de lei

Peste 400 de ieseni au participat joi, 23 mai 2013, în sala Teatrului Luceafărul din Iasi, la ”Dare to Dream”, un concert caritabil extraordinar cu Vizi Imre, Maria Răducanu, acompaniată la contrabas de Chris Dahlgren si Zoltan Octavian Butuc. Evenimentul a fost organizat de Philanthropics, un grup de masteranzi ai Facultătii de Economie si Administrarea Afacerilor, cu sprijinul Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany, a Cluburilor Rotary si Rotaract Iasi, Rotaract Copou, Rotaract Curtea Domnească si Asociatia Catalizator.

Seara de 23 mai a fost una de exceptie pentru publicul iesean. Iubitorii de jazz, fado blues sau folclor balcanic au avut ocazia să contribuie la sprijinirea unui număr de 30 de copii cu nevoi speciale prin prezenta lor la ”Dare to Dream”. Concertul caritabil a reprezentat întâlnirea fericită dintre muzica românească de cea mai bună calitate si initiativa caritabilă a Philanthropics, o echipă formată din 22 de studenti la Masterul în Marketing si Comunicare în Afaceri din cadrul FEAA, sprijiniti de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, de Asociatia Catalizator si patru dintre cele mai proeminente cluburi Rotary si Rotaract din Iasi: Iasi, Copou si Curtea Domnească.

Primul moment al serii fost sustinut de Vizi Imre, finalist la Vocea României, care a reusit să antreneze publicul prin improvizatiile scenice si muzica dinamică. Audienta a fost captată de vocea sa, de expresivitatea si de modul în care a reusit să anime întreaga sală. Momentul principal a fost sustinut de marea artistă a jazz-ului românesc, Maria Răducanu, acompaniată de un instrumentist cu renume international – Chris Dahlgren. Vocea artistei si sunetul grav al contrabasului au sensibilizat publicul prin repertoriul eclectic de folclor românesc, blues, jazz, fado si improvizaţie. Seara a fost încheiată de interpretul Zoltan Octavian Butuc, care a impresionat publicul cu poemele sale pe ritmuri de chitară.

A fost o seară de neuitat pentru întreaga echipă. Suntem foarte încântati că eforturile noastre din ultimele 3 luni s-au materializat într-un eveniment de calitate, cu un public minunat si cu artisti de exceptie. Mai mult de atât, ne bucură că am reusit să strângem suma de bani necesară Centrului de Recuperare si că am ajutat, astfel, copiii cu dizabilităţi să-si continue recuperarea si să se apropie de îndeplinirea viselor lor”, a declarat Maria Heigher, manager proiect.

În cadrul evenimentului a fost colectată o sumă de peste 15.000 lei care va fi donată integral Fundatiei Bethany pentru derularea programului de recuperare în cadrul căruia 30 de copii cu dizabilităti neuro-psiho-motorii primesc continuu si gratuit servicii specializate de kinetoterapie, logopedie, terapie ocupaţională si terapie psihologică. O parte din donatie va fi utilizată pentru suplimentarea echipamentelor necesare programului de recuperare. Cei care doresc să sustină continuitatea centrului de recupare, pot ajuta fundatia să investească în viitorul copiilor cu dizabilităţi prin donatii particulare.

Apreciem profund dedicarea cu care tânăra echipă Philantropics si invitaţii acestora au lucrat pentru ca acest proiect să prindă contur si să se concretizeze într-un act de mare generozitate pentru copiii nostri. Le mulţumim artistilor care au încântat publicul iesean cu darul talentului lor si le mulţumim tuturor celor care au venit cu un pas mai aproape de cauza noastră”, a declarat Diana Păius, managerul Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany.

Evenimentul a fost realizat cu spijinul unui număr impresionant de companii si institutii iesene, precum Printco si Tudor Center, în calitate de sponsori principali, cât si a sponsorilor Self Trust, Mamma Mia, Casele de amanet Sebanca, Xerox România, Atelier Celebro, Ambra Sign, Conex România, Salina Iasi, Adems, Stelco, Restaurant Bavaria, Biesse Solution, Syncro-Line, Cake Expert, Ovidius Studio, Shatter, Tumbark, Pensiunea Aristocrat si Delta Plan. IasiFun si Ziarul de Iasi au sustinut evenimentul in calitate de parteneri media.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: