Evenimentele din Week-End de la Palas / 31 august – 2 septembrie

Iesenii care doresc sa isi petreaca week-end-ul la Palas sunt asteptati cu demonstratii de zumba, recitaluri de muzica instrumentala, teatru de papusi si premii la cumparaturi.

De vineri si pana duminica inclusiv, continua traditionala intalnire a clientilor Palas Mall cu muzica instrumentala. Intre orele 17.00 – 19.00, in piateta centrala din mall se vor auzi acorduri de pian si saxofon.

Tot vineri, de la ora 18.30, prichindeii sunt invitatii de onoare ai „Petrecerii lui Bobita si Buburuza”, de la Libraria Carturesti. Intrarea este libera.

Sambata, 1 septembrie 2012, de la ora 20.00, din Pavilionul Muzical vor rasuna acorduri de pian, chitara, bass si saxofon.

Duminica, cei mici au intalnire cu lumea povestilor. De la ora 10.30, in Parcul Palas, zona KidsLand, artistii Teatrului „Luceafarul” vor pune in scena aventurile amuzante ale lui Pacala.

Tot duminica, iesenii sunt asteptati la Zumbathon, un maraton de distractie, miscare si energie pozitiva. Evenimentul incepe la ora 17.00, in gradina Palas, si isi propune sa promoveze adoptarea unui stil de viata sanatos prin dans si sport. Organizatorii au pregatit demonstratii spectaculoase de Capoeira, taekwondo, zumba fitness, momente muzicale si premii surpriza.

Pana pe 16 septembrie, cumparaturile de 150 de lei de la Palas le pot aduce clientilor, la tombola zilnica, un smartphone Samsung, o bicicleta Hervis sau zeci de premii pe loc. Primii 70 de clienti pot castiga, in fiecare zi, ore de distractie alaturi de familie, prieteni sau colegi la Bowling Play Again ori Teen Up. Marele premiu oferit in aceasta toamna de Palas Mall este un scooter Vespa LX 50cc pentru ca, nu e asa?, la scoala e cool daca vii pe scooter!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: