Evenimentele din acest weekend de la Iulius Mall

Librăria Librarium din Iulius Mall Iaşi găzduieşte duminică, 12 mai 2019, lansarea volumului XANAX,de Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism din România.

Evenimentul va avea loc la ora 16.00, iar alături de autor se vor afla Virginia Costeschi de la Editura Trei şi un invitat surpriză.

Xanax e un roman brutal, scris cu tandrețe, construit din sute de întâmplări adevărate, amuzante și triste în același timp, pentru care eu și personajele mele am plătit, cu toţii, de fiecare dată un preţ, mai mic sau mai mare”, spune Liviu Iancu.

Autorul a intrat în presă în anul 2000, la agenţia de ştiri Mediafax. A lucrat la tabloidul Naţional, a făcut parte din echipa care a lansat revista Business Magazin, iar după o vreme a ajuns la revista Capital şi, din nou, la Mediafax.

În prezent, Liviu Iancu este jurnalist la Profit.ro, unde a publicat o serie de editoriale-povești originale în peisajul presei economice românești, foarte apreciate de cititori. Câteva dintre acestea se regăsesc și în volumul Xanax.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: