Evenimentele din acest weekend de la Iulius Mall

Sfârșitul de săptămână aduce la Iulius Mall Iași evenimente care să îi încânte deopotrivă pe cei mari și pe cei mici. Târg Handmade cu mărțișoare și sugestii de cadouri, competiție de șah pentru copii și surprize pentru îndrăgostiți sunt propunerile pentru următoarele zile.

Week-end-ul începe cu o sărbătoare autentic românească, dedicată iubirii. De Dragobete, 24 februarie 2017, în intervalul orar 17.30 – 20.30, cuplurile prezente în Iulius Mall Iași vor fi întâmpinate de Făt Frumos și Ileana Cosânzeana, care le vor oferi răvașe de iubire.

De vineri până duminică, la etajul 2 al Iulius Mall Iași se desfășoară Cupa „Micul Șahist”.  Vineri, de la ora 17.00, concursul va fi pentru copiii de 5 și 6 ani, sâmbătă, de la ora 16.00, se vor duela în mutări inteligente elevii de clasa I și a II-a, iar duminică, de la ora 16.00, este timpul ca prichindeii din clasa pregătitoare să își demonstreze iscusința. Micii șahiști vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, medalii și premii. Participarea este posibilă doar pe bază de înscrieri, iar detalii pot fi obținute de la Clubul „Micul Șahist”.

De sâmbătă, 25 februarie, până miercuri, 8 martie, Iulius Mall Iași va găzdui o ediție specială a Târgului Handmade. Expozanții vor fi prezenți în mai multe zone de la parterul și etajul 1 al mall-ului, propunând clienților sugestii ispirate pentru mărțișoare și cadouri de Ziua Femeii. Simboluri ale primăverii realizate manual, prin tehnici inedite și sub cele mai variate forme, vor putea fi alese de cei dornici să le ofere persoanelor dragi mărțișoare unicat. În plus, domnii care vor să le impresioneze pe femei, de 8 martie, cu daruri speciale, care poartă amprenta originalității, pot opta pentru bijuteriile, decorațiunile, accesoriile și alte articole handmade, disponibile la târgul din Iulius Mall.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Târg de meșteșugari și producători locali la Castelul Miclauseni

”Bazarul cu minunatii” – eveniment caritabil la Cafeneaua Fika

Targ pentru copii si bebelusi, la Retro Cafe

BagExpo, la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Happy Halloween @Oxford Pub

Concursul de desene originale inspirate din scrierile lui Ionel Teodoreanu

Plimbare de ”groaza”… pe bicicleta

Bliss Pijama Party

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: