Evenimentele din acest weekend de la Iulius Mall

Finalul primei săptămâni de școală aduce la Iulius Mall Iași o competiție de speedcubing, pentru ca cei pasionați de cubul Rubik să își exerseze agilitatea. Pentru doamne și domnișoare, week-end-ul propune sesiuni de beauty.

Sâmbătă, 14 septembrie 2019, începând cu ora 10.00, în piațeta din proximitatea magazinului Make-up Shop din Iulius Mall, revine Iași Back to Cubing, competiție de rezolvare a cubului rubik în viteză. Ajuns la cel de-al 13-lea concurs din acest an la nivel național, evenimentul aduce în același loc peste 30 de concurenți iscusiți în rezolvarea celei mai vândute jucării din toate timpurile. Asemenea primei ediții din Iași, care a avut loc în luna martie, tot la Iulius Mall, Cubing Open 2019 reunește participanți din toate orașele țării, dar și din Republica Moldova.

Aceștia vor fi supuși, pe rând, unui număr de șase probe, printre care rezolvarea cubului rubik cu o singură mână, a piramidei rubik și puzzle-ului cu 12 fețe. Participanții, profesioniști și novici deopotrivă, vor fi premiați cu diplome și medalii din partea Asociației Române de Speedcubing. Înscrierile în competiție se pot realiza pe site-urile speedcubing.ro și worldcubeassociation.org sau fizic, la Iulius Mall Iași, la începutul zilei.

De vineri până duminică inclusiv, Gerovital Beauty Corner le așteaptă pe iubitoarele de produse cosmetice cu multe surprize și premii. Între orele 13.00 și 17.00, vor putea beneficia de make-up-uri gratuite și, totodată, vor primi sfaturi specializate despre alegerea nuanțelor de fard potrivite, conturul sprâncenelor sau evidențierea pomeților.

Specialiștii Gerovital le așteaptă la corner-ul special amenajat, unde pot fi testate peste 25 de nuanțe de ruj, accesibile și în oferte de tip 1+1 cadou. În plus, primele trei cliente care vor achiziționa produse cosmetice în valoare de minimum 80 de lei vor primi cadou un produs Gerovital: anticearcăn, mascara Devilash sau ruj Gerovital Beauty.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premieră la Teatrul Luceafărul – Jack și vrejul de fasole

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

”Memento Amare” – un film despre Brexit in premiera la Ateneul National din Iasi

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: