Evenimentele din acest weekend de la Iulius Mall

Asigură-te că ai suficientă energie pentru sâmbătă, 25 noiembrie, atunci când promoțiile ademenitoare te vor aștepta la Iulius Mall. Vei fi răsfățat cu promoții în ton cu stilul tău energic și modern.

Dacă ai nevoie de mai multă culoare în garderobă, nu rata ofertele H&M, Koton, Terranova, Bulgarini, Nichi Cristina Nichita, BSB, Georgette, Casual Style, Ina Design, Motor, Nan-Net Shop, Mari-k, Rocco, Karma, Junker, Keops și ale celorlalte branduri.

Promoțiile pentru piesele vestimentare ajung până la 70%. Și la Sport Vision vor fi prețuri ademenitoare, de până la 30%. În această sâmbătă, nu va trebui să te mulțumești cu o singură pereche de încălțăminte, pentru că în magazinele de specialitate din Iulius Mall vei găsi discounturi de până la 50%. Il Passo, Medea, In Tempo, Carolina Boix, Melania Scarpe, Miss Caroline și Fabricat în România te așteaptă cu surprize.

Oferte de până la 70% vor fi pentru cosmetice, la Marionnaud, The Makeup Shop, Golden Rose, Gerovital, Flormar, Beauty 4 You, Pro Beauty Shop. În plus, promoții vor fi disponibile și pentru accesorii, bijuterii, decorațiuni și cărți, dar și pentru servicii.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul national ”Ador” al Loredanei ajunge si la Iasi

Spam acustic LIVE @La Baza

”De la Unirea Principatelor la Marea Unire” – expoziția fotodocumentară

Scoala Vinului la Little Texas

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: