The Innovation Roadmap of Successful Software Product Companies/ 15 iulie

The Innovation Roadmap of Successful Software Product Companies/ 15 iulie/ afis iasiEvenimentul Yonder de prezentare a “The Innovation Roadmap of Successful Software Product Companies” la Iași va avea loc luni, 15 iulie 2013, de la ora 17.00, în Ideo Center ( sala Palade), șoseaua Păcurari nr. 138.

  • Ce este “The Innovation Roadmap of Successful Software Product Companies”?

Este document de viziune ce structurează cele mai importante trenduri din industria tehnologiei, cu impact asupra succesului pe termen lung al companiilor software.Cele patru tendințe prezentate în detaliu sunt: interfețe moderne, contextuale și sociale; aplicații mobile, centrate pe utilizator;cloud computing; big data și noi sisteme de analiză a informației.

  • Cine este Yonder?

Yonder este o companie de companie de servicii software, cu birouri de dezvoltare la Cluj si Iasi, cu peste 250 de specialisti software.

Yonder este parte grupul Total Specific Solutions (TSS), un grup de companii de software care oferă soluții specifice pentru circa 500 de companii, guverne naționale și locale si care a fost nominalizat de Truffle 100 pe locul 47 in Top 100 european pentru cele mai bune produse software.

În prezent, TSS are reprezentanţe în Olanda, Belgia, România sau Spania, peste 1.800 de angajaţi şi generează o cifră de afaceri anuală de peste 200 de milioane de euro. Din TSS mai fac parte alte șase companii: Everest, KZA, PharmaPartners, PinkRoccade Healthcare, PinkRoccade Local Government, TASS.

ÎNSCRIERI

Pentru a participa trebuie să te înscrii la acest link: visioneventyonder-es2.eventbrite.com. Înregistrarea la acest link este gratuită.

UPDATE: Vineri, 12 iulie 2013, ora 18.00, mai sunt 14 locuri disponibile.

INFO

http://tss-yonder.com

http://www.linkedin.com/company/yonder

https://twitter.com/tssyonder

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: