Eveniment de lansare – grădina socială Sadoveanu

gradina-sociala-MLR_fb-time

Vineri, 15 mai 2015, se pune hartă în mod oficial un nou spațiu social în care se vor desfășura activități culturale, educative, dar și de simplă petrecere a timpului liber, într-un cadru informal, apropiat de natură, printr-un eveniment gândit să vi se propage în tot trupul.

De la ora 18.00, să da adunarea la grădina socială Sadoveanu, unde prietenii noștri de la Slow Food Iași va vor aștepta cu bucate gustoase, preparate cu drag din ingrediente locale și de sezon, pentru a vă fermeca simțul olfactiv și pentru a vă seduce papilele gustative.

Începând cu ora 19.00, cei de la Rappa Muffin ne vor încânta cu ritmuri de jazz, reggae și ska într-un concert antrenant, pentru deliciul urechii și dansul spiritului.

NEICA Nimeni completează seara cu vibrații pozitive, transmise prin intermediul vinilurilor, care vă vor pătrunde în corp și minte, într-o desfătare totală.

Activitățile fac parte din proiectele “Instrumente educative și participative pentru dezvoltare durabilă”, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă şi din “Cultivăm oraşul”, proiect cofinanţat de Fundatia Comunitara Iasi şi de Host Europe Group Romania.

INFO

Muzeul ”Mihail Sadoveanu”

Aleea Mihail Sadoveanu nr. 12, 700489, Iaşi

www.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Statia Clovnilor | Teatrul Luceafarul

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Expoziție de artă vizuală Roland PANGRATI

Concert simfonic | 10 decembrie 2021

Scrie un comentariu: