Eveniment caritabil / Spectacol de dans in aer liber-30 septembrie, Piata Unirii

dans piata unirii

Asociatia pentru Protectia Omului si Mediului ZTI, impreuna cu Crucea Rosie Iasi si Dance Studio Iasi, in parteneriat cu Directia de Asistenta Comunitara Iasi, va invita duminica, 30 sept 2012, ora 17.30, in Piata Unirii Iasi, la un spectacol extraordinar de dans in aer liber.

Evenimentul  are ca scop colectarea de ajutoare materiale si donatii, pentru copii cu performante scolare si extrascolare, ce provin din familii vulnerabile, promovand totodata miscarea prin dans si stilul de viata sanatos.

Numarul copiilor care trebuie ajutati este  mai mare dar iata care este povestea a doi dintre copii care vor beneficia de fondurile stranse in cadrul evenimentului:

  • O fetita de 10 ani, eleva in clasa a patra, premiul I de la inceput, deosebit de inteligenta, care invata la lumanare( pentru ca nu au curent electric), iar uneori nici bani de lumanari nu au. Mai are 2 frati, unul la scoala, unul la gradinita. Parintii muncesc ca zilieri.
  • Baiat in clasa a 7-a, olimpic la matematica. Mai are un frate la liceu. Parintii: tatal foarte grav bolnav, nu are voie sa faca efort deloc, si totusi munceste in constructii, pentru a putea intretine familia. Mama, desi a crescut la casa de copii, are o grija deosebita de familia ei.

Evenimentul isi propune sa stranga fonduri pentru a ajuta 30 de copii.

APOM

Asociatia are ca scop protejarea dreptului oricarei fiinte de a trai într-un mediu care să o ajute să se dezvolte prin desfăsurarea de activităti care contribuie la dezvoltarea durabilă, având in centru protejarea si dezvoltarea potentialului uman, natural si tehnologic (protectia mediului, educatia si drepturile fundamentale ale omului, dezvoltarea economică si socială, integrarea grupurilor aflate în situatii de risc) si adresate, ca grup-tinta, cu precădere, dar nu exclusiv, tinerilor respectiv batrânilor.

INFO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: