Eveniment caritabil: ”In dulcele stil romanesc”, seara traditionala romaneasca

Echipa ASMEvents, organizează miercuri, 28 mai, orele 19:00, la Sala Aula Magna un eveniment cultural-artistic caritabil cu artisti minunati din folclor. Evenimentul În dulcele stil românesc are ca scop strângerea de fonduri prin vânzarea biletelor, în vederea sustinerii din punct de vedere financiar a lui Ștefan Adrian Bertalan, un băietel cu vârsta de 1 an si cinci luni, diagnosticat cu cancer.

Realitatea este una crudă pentru familia baietelului, Stefan Adrian Bertalan, care se află într-o continuă luptă cu diagnosticul copilului. Diagnosticul primit la începutul lunii februarie – neuroblastom al suprarenalei, stadiul IV cu multiple metastaze a fost startul către o bătălie plină de sperantă în salvarea micutului.

Neuroblastomul este un tip de cancer care se dezvoltă în celulele nervoase din mai multe zone ale corpului, întalnit la copiii cu vârsta până la cinci ani. Stefan, la numai 1 an si cinci luni a început o luptă grea împotriva cancerului cu un tratament extrem de dureros si de lungă durată. Chinurile prin care trece acum sunt de nedescris.  Pe lângă antibiotice, chimioterapie, transfuzii, calmante, va începe sedintele de radioterapie, iar acestea nu sunt decât o parte a tratamentului împotriva acestei boli crunte. Băietelul, se află acum la o clinică din Germania unde i s-a oferit a doua sansă la viată, însă lupta pentru aceasta, din păcate, depinde si de partea financiară ce îl poate ajuta să aibă o viată normală ca toti ceilalti copii de vârsta lui.

De aceea, noi, un grup de studenti de la FEAA, organizăm acest eveniment cultural-artistic caritabil, banii din vânzarea biletelor urmând să-i fie donati lui Stefan, pentru a putea merge mai departe cu tratamentul.

Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba împreună cu Mădălina Ciuntu si îi are ca invitati pe Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărita, Ansamblul folcloric Teodor Burada, dirijor lector.univ.dr. Ciprian Chitu, Ansamblul folcloric Doina Carpatilor condusă de maestrul coregraf Petre Susu si ansamblul de copii Brâuletul, coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpatilor. Va fi un eveniment unic la nivel de Iasi, unde se vor promova traditiile românesti prin dans, muzică si voie bună.

Echipa ASMEvents vă asteaptă în număr cât mai mare la eveniment.

BILETE

Biletele s-au pus spre vânzare la Palas Mall (nivel 1), Carrefour Felicia, Carrefour Era (în weekend) si la anticariatul Grumăzescu de pe Lăpusneanu. Programul este de la 10:00 la 21:00. Preturi: 30, 40, 50 lei. Pentru informatii si rezervări: 0748.234.025

INFO

www.indulcelestilromanesc.ro

facebook.com/pages/In-dulcele-stil-romanesc

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: