Eveniment caritabil – ”Dincolo de sunet”

Macheta-12x16

Creat din dorința de a ajuta 120 de copii aflați în dificultate din zona șes Bahlui și Cartierul Dacia, “Dincolo de sunet” este un eveniment caritabil organizat de către Dream Builders, o echipă formată din 18 masteranzi în anul II la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iași. Evenimentul va avea loc în data de 15 mai 2015, începând cu orele 18:00 la Teatrul Luceafărul, Iași.

Sub sloganul O inimă deschisă, un Pas spre educație, “Dincolo de sunet” este un eveniment cultural-artistic în cadrul căruia se vor succede patru momente artistice unice, susținute de artiști naționali și locali renumiți.

Astfel, veți avea ocazia să-l ascultați pe Liviu Teodorescu, artist vocal și actor, pe care majoritatea dintre dvs. îl cunoașteți din cadrul concursului televizat “Vocea României“ unde și-a început cariera artistică, dar și din trupa Lala Band.

Cezar Dometi, fost participant și el la “Vocea României“ ne va oferi o reprezentație artistică de calitate, iar evenimentul va fi condimentat de către magicianul Andrei Andronachi care s-a făcut cunoscut publicului larg prin participarea la show-ul “Românii au talent“.

De asemenea, la eveniment va participa și trupa de dans “Dance Energy” din Iași formată din oameni talentați, câștigători a numeroase competiții naționale și internaționale.

Donațiile oferite pentru a participa la evenimentul “Dincolo de sunet” vor fi folosite cu scopul de a ajuta la înființarea și amenajarea Centrului Educațional din Iași al Asociației Salvați Copiii, care să asigure servicii psiho-socio-educaționale pentru copiii defavorizați din zona șes Bahlui și Cartierul Dacia. Doar împreună cu oameni dornici să își ajute semenii putem contribui la clădirea unui viitor mai frumos al acestor copilași care merită atenția noastră.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate de la Librăria Cărturești din Iulius Mall. Informatii si rezervari la telefon 0740 491 787.

INFO

Dream Builders

dincolodesunet.ro

www.facebook.com/dincolodesunet

PE ACEEASI TEMA:

”Umorul salveaza vieti” – eveniment caritabil

Calatorie in lumea muzicii @Aula BCU Iasi

”Balul Primaverii”: eveniment caritabil aflat la prima editie

End of Summer Dance Camp

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Aventuri offroad cu ATV-uri Linhai

Cercetări arheologice sistematice la Scanteia, Iasi

Scrie un comentariu: