EVENIMENT CARITABIL – ”Atenţie, fetele marchează”

Atentie fetele marcheaza

Te aşteptăm luni, 28 mai, ora 18:00 la Sala Polivalentă din Iaşi, unde va avea loc evenimentul caritabil „Atenţie, fetele marchează!”. Evenimentul este organizat de echipa AddJoy formată din 18 masteranzi ai Universităţii “Al. I. Cuza”, în parteneriat cu fundaţia Bethany. Scopul este strângerea sumei necesare pentru a-i oferi lui Marian, un băieţel de 8 ani care s-a născut fără antebraţul drept, o proteză pe  care familia lui nu şi-o poate permite.

De ce tocmai un meci de fotbal feminin? Pentru că avem încredere că şi fetele pot marca, iar acest lucru va fi demonstrat pe teren de cele 4 echipe: Navobi, echipa de fotbal feminin a Iaşiului, fetele de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, „Fetele de carieră” şi nu în ultimul rând, fetele din echipa organizatoare, AddJoy.

Vino să fii alături de noi la eveniment pentru că ţi-am pregătit pe lângă cele 3 reprize de joc propriu-zise, şi:

–          Freestyle Football cu Ştefan Florescu (locul III la Campionatul Mondial de Freestyle)

–          Capoeira –  Grupo Capoeira Brasil Iaşi

–          Zumba  – Zumba Slim Iaşi

–          Tombolă cu premii

–          After Party la Dublin Pub

Moderatorul evenimentului, Cristian Hrubaru, ne va onora cu prezenţa şi va destinde atmosfera.

INFO

Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa site-ul www.atentiefetelemarcheaza.ro şi pagina de Facebook, www.facebook.com/AtentieFeteleMarcheaza.

Eveniment realizat cu susţinerea: Artis Design, ATEFS, C.S Navobi Iaşi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi, Dublin Pub, First Arena, Fotodigi, Fundaţia Bethany, Gravez.ro, Iulius Mall, Lady Fitness, Lazy Design Studio, National Paints, Primăria Iaşi, Sangym, Vibevents.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: