Eveniment caritabil: Ajuta-l pe Dragos!

Underground te invita, joi, 31 mai, incepand cu ora 18:00, sa fii alaturi de Dragos participand la evenimentul caritabil organizat ale carui incasari ii vor fi donate.
Alaturi de noi au raspuns apelului:
MUSIC SOUNDS BETTER, ALTERNATE SI TEATRUL LUDIC.

Bilet intrare – 10 lei

www.ajutalpedragos.ro
Dragos Zupcu are nevoie urgent de un transplant hepatic. Parintii, colegii si prietenii au facut tot posibilul insa are nevoie si de ajutorul tau.
Un transplant hepatic ii salveaza viata lui Dragos
Dragos Zupcu este elev in clasa a VIII-a la Liceul National, unul dintre cele mai bune licee din Iasi. Totul era bine si frumos pana ce necazul i-a mutat copilaria de pe bancile scolii pe patul de spital.
E un baiat simpatic, prietenos si foarte, foarte istet. Ti l-ai dori prieten. Promite ca va creste frumos cand va creste mare. Insa aceasta promisiune facuta vietii are nevoie de validarea ta. Este momentul in care Dragos are mare nevoie de ajutor.
Despre Hepatita autoimuna
Hepatita autoimuna reprezinta o inflamatie a ficatului determinata de un raspuns imun anormal al organismului, care inceteaza sa mai considere hepatocitele celule proprii (sau ‘self’) si impotriva carora sintetizeaza si secreta anticorpi pentru a le distruge. Hepatita autoimuna este o boala cronica a carei cauza exacta de aparitie nu se cunoaste deocamdata, desi in acest domeniu se realizeaza numeroase studii si cercetari, si care se caracterizeaza prin inflamatia hepatocelulara permanenta, necroza si progresie (in absenta tratamentului) spre ciroza.
Boala a fost integrata in grupa afectiunilor autoimune deoarece exista markeri serici pentru aceasta. Hepatitaautoimuna nu poate fi asociata consumului cronic de alcool, expunerii la anumite medicamente sau chimicale cu actiune hepatotoxica si nici infectiei cu virusuri cu tropism hepatic.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: