„…even mammoths can be Agile”, evenimente dedicate managementului de proiect la Iași

iasi-even-mammoths-can-be-agile-palas-eveniment-management-proiect-colors-in-projects-afis-foto-2013Suita de evenimente dedicate managementului de proiect continua la Iasi. Colors in Project in parteneriat cu Arhipelago si Today Software Magazine organizeaza in luna octombrie evenimentul: “…even mammoths can be Agile” – editia a patra – 04 octombrie 2013, Iasi (Palas).

In cadrul primelor 3 editii (puteti viziona poze si video pe pagina noastra de Facebook) am aflat cum se aplica metodologiile Agile in proiectele unor companii IT precum Endava, ISDC, AROBS Transilvania, Betfair, iQuest, 3Pillar Global si care este impactul utilizarii acestor metodologii la nivelul unor afaceri precum Bitdefender si Colors in Projects. Vom aprofunda cateva din aceste teme, dar aducem si teme noi din Scrum, Kanban sau XP.

Vom avea mai multi speakeri internationali care ne vor vorbi despre experientele “de-afara” dar si speakeri locali care “trag” alaturi de noi. Iar pentru a ne mentine in tema evenimentului, vom testa “agilitatea” participantilor in cadrul unor concursuri cu premii “agile”.

TAXĂ

Taxa de participare este de 90 lei, dar pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 15 septembrie taxa de participare este 70 lei.

ÎNSCRIERI

Pentru a participa te rugam sa te inscrii aici cat mai curand, pentru ca locurile sunt limitate:

– inscriere persoana fizica: click aici
– inscriere persoana juridica: click aici

INFO

Mai multe informatii vor veni curand…

www.facebook.com/pages/Colors-in-Projects

www.colorsinprojects.ro

eventscc@confucius.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: