Evanescence si Soulfly la Rock the City 2012

Afis Rock-The-City-2012

Tuborg GreenFest powered by Rock the City 2012 adauga doua noi nume mari line-up-ului deja anuntat. Evanescence si Soulfly vor concerta la cea de-a patra editie a festivalului organizat de East European Events si Marcel Avram in colaborare cu D&D East Entertainment. Anul acesta festivalul va avea loc intre 29 iunie si 1 iulie in Parcarea Complexului Romexpo din Bucuresti.

Guns N’ Roses, Machine Head, The Cult, Godsmack, Black Label Society, Ugly Kid Joe si Within Temptation au fost printre primele trupe anuntate pentru editia din acest an a festivalului acestora li se alatura doua trupe ce au facut istorie in rockul american.

Desi trupa a fost infiintata in 1995, Evanescence si-a lansat primul album la nivel national abia in 2003. Insa pentru membrii trupei asteptarea a meritat, “Fallen” s-a vindut in peste 17 milioane de exemplare si le-a adus doua premii Grammy. Cu peste 24 de milioane de materiale discografice vindute in total la nivel mondial, mii de show-uri si milioane de fani Evanescence este una dintre trupele cele mai influente din rock-ul anilor 2000.

Amy Lee - Evanescence

Amy Lee, solista Evanescence in studioul de inregistrari

“Bring Me to Life“, “My Immortal” sau “Going Under” sunt doar trei dintre piesele Evanescence ce au cucerit topurile muzicale din toata lumea. Pe linga piesele ce i-au mentinut in atentia publicului in ultimul deceniu, in cadrul primul lor concert din Rominia trupa va prezenta fanilor si piese de pe nou album, “Evanescence” lansat anul trecut.

Soulfly a luat nastere in 1997 la initiativa lui Max Cavalera, fost solist al legendelor trash metalului Sepultura. Artistul brazilian si-a dorit ca piesele noii sale trupe se combine crezurile sale spirituale cu sunetele si a avut emotii la lansarea primului album al trupei, insa materialul a fost primit extrem de bine atit de catre critici cit si de iubitorii rock-ului.

 

soulfly la rock the city 2012

Muzica celor de la Soulfly reprezinta un mix intre diverse stiluri de metal si ritmurile traditonale braziliene.

De atunci Soulfly a reusit sa se evidentieze prin prestatiile live de exceptie si materialele discografice foarte bine inchegate. Pina in prezent trupa are la activ opt albume de studio toate reusind performata de a patrunde in top Billboard 200.

Abonamente Tuborg GreenFest – Rock the City 2012

Abonamentele Tuborg GreenFest powered by Rock the City 2012 pot fi achizitionate online de pe site-ul www.eventim.ro sau din reteaua Eventim. Abonamentele sunt disponibile la urmatoarele preturi:

Normal Circle: 191.70 lei

Gold Circle: 287.55 lei

VIP: 479.25 lei

Organizatorii au anuntat ca nu vor exista si bilete pentru o singura zi, ci doar abonamente pentru cele trei zile de festival.

VIDEO

Evanescence – My Heart Is Broken Lyric Video

Soulfly – Rise Of The Fallen

http://www.youtube.com/watch?v=y0MUQh3lAvc

Sursa: iconcert.ro.

 


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Evanescence si Soulfly la Rock the City 2012”

  1. Alina says:

    Salutare! Am abonamente Rock the City la Normal Circle la 120 ron. Nr meu e 0727 664 914. Merci anticipat!

Scrie un comentariu: