Eurocursuri de vara pentru copii. Cursuri de limbi straine prin joc, muzica si desen

Eurocursuri de vara pentru copii. Cursuri de limbi straine prin joc, muzica si desen/ afis iasiAu inceput inscrierile la cursuri de limbi straine pentru copii, ce vor fi organizate de la 1 iulie 2013, la sediul Eurolenguas din strada Costache Negri, nr. 24. Inscrie-ti copilul la Eurocursurile de vara unde va invata engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana prin joc, muzica si desen.

Prima lectie va fi in limba engleza si este gratuita pentru cei care se inscriu la oricare din modulele existente.

Metoda noastra inedita, conceputa de specialistii Centrului Eurolenguas, consta in a-l invata pe copil o limba straina, purtandu-l intr-o calatorie imaginara in tara respectiva.

Astfel, timp de o luna, copiii vor invata atat notiuni de vocabular, cat si despre cultura, istoria, civilizatia si traditiile tarii unde se vorbeste limba respectiva.

PREȚ

  • 17 lei cu TVA/ sedinta (60 min pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani)
  • 20 lei cu TVA/ sedinta (90 min pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani)

Consulta calendarul cursurilor vara pentru copii si alege o activitate educativa si antrenanta pentru vacanta copilului tau.

Eurocursuri de vara pentru copii. Cursuri de limbi straine prin joc, muzica si desen/ calendarProgram: de luni pana vineri, intrele orele 10.00 – 11.00 si 17.30 – 18.30.

Rezerva 20 de sedinte la unul din cursurile de vara Eurolenguas, pana pe 01.07.2013, si ai 10% reducere din pretul de baza.

ÎNSCRIERI

Inscrierile se pot face la adresa de e-mail actadoc@gmail.com si la numarul de telefon 0752.266.277.

INFO

Eurolenguas – Centru de Limbi Străine

Telefon/ fax: 0232 256309

centrul.eurolenguas@yahoo.com

www.eurolenguas.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: