”Eu sunt fata” la Ateneul din Iasi

Cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a reuși să supraviețuim? Care ne sunt limitele și ce compromisuri suntem capabili să facem pentru a reuși? Aflam vineri, 18 mai 2018, ora 18, Sala Mică de Spectacole a Ateneului din Iași.

Drama unei femei ce alege să se prostitueze pentru a-și permite un trai decent. O poveste despre ororile vieții de noapte din mahalale și cartiere obscure, dar și despre speranța și curajul unei educatoare,despre o lume dură de unde puțini pot ieși sunt concentrate într-un spectacol de 50 de minute.

Spectacolul “Eu sunt fata” ne prezintă realitatea dură în care trăim și pe care adesea ne facem că nu o vedem. Adevăruri spuse cu voce tare, care dor, pentru că adesea ne mințim pentru a putea supraviețui…

Norocul nostru că Ăl de Sus ne-a făcut gândurile mute. Dacă ne-ar fi dat darul să ne auzim unul altuia gândurile, mamă, ce-ar fi fost“. “Eu sunt vulgară cu glas tare. Asta-i diferența.” “Doar noi și nebunii spunem ce gândim. Suntem cele mai sincere făpturi de pe lume“.

În spatele fetei vulgare se ascunde un suflet pur care are nevoie de ajutor. Mii de femei cad pradă iluziei că o viață lipsită de nevoi materiale este tot ceea ce contează.. Și de fiecare dată se dovedește că nu este așa… V-am făcut curioși? Haideți să descoperim împreună destinul educatoarei. Oare va avea norocul frumușicăi din celebrul film “Pretty women” sau…

16+

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: