ETeCe Crăciun 2014

etece-craciun

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi organizează unul dintre cele mai importante proiecte social-culturale, ETeCe Crăciun, eveniment la care vor participa atât studenţi cât şi profesori ai Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi.

Marţi, 16 decembrie la ora 20:30 vă invităm în Cantina Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”  la proiectul devenit deja tradiţional pentru organizaţia noastră, ce are ca scop promovarea obiceiurilor şi valorilor tradiţionale româneşti.

Pe parcursul serii vom desfăşura momente artistice precum: piese de teatru,concert de colinde şi nu în ultimul rând prezentarea unor obiceiuri populare.Vom încerca astfel să creăm o atmosferă cât mai plăcută şi să vă aducem in inimi bucuria şi spiritul specifice acestei perioade de sărbătoare a anului. Cei ce ni se vor alătura vor fi întâmpinaţi cu ceai,vin fiert şi totodată cu prăjituri alese,pregătite chiar de electronistele noastre.

După încheierea spectacolului, studenţii sunt aşteptaţi în Club Coopers  începând cu ora 22:00 pentru a continua petrecerea cu câteva concursuri surpriză. Menţionăm că intrarea în club se face pe bază de brăţară şi donaţie minimă de 3 lei, iar banii adunaţi vor fi oferiţi copiilor de la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi.

Coordonatori: Gheorghiu Andreea, Tel.: 0754883106 Membru activ în cadrul Ligii Studenţilor Electronişti din Iaşil Mihai Vlad-Constantin, Tel.: 0755410331 Membru activ în cadrul Ligii Studenţilor Electronişti din Iaşi; Moise Flavius, Tel.: 0751059915 Membru activ în cadrul Ligii Studenţilor Electronişti din Iaşi; Nistor Octavian, Tel.: 0758623378 Membru activ în cadrul Ligii Studenţilor Electronişti din Iaşi.

INFO

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi

www.liga-etc.ro

PE ACEEASI TEMA:

Trupa VUNK concertează pe 8 iunie la Balul de La Castel

Gala ”Zambet in dar” la Teatrul National Iasi

Calatorie in lumea muzicii @Aula BCU Iasi

”Umorul salveaza vieti” – eveniment caritabil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: