ETeCe Crăciun 2012

ETC_CRACIUN

Liga Studentilor Electronisti din Iasi organizează cu prilejul sărbătorilor de iarnă, în data de 17 Decembrie, în cantina Universitătii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi, ETeCe Crăciun. Acest proiect este dedicat atât studentilor cât si profesorilor Facultătii de Electronică, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi.

În cadrul acestui proiect, considerat deja traditional de membrii organizatiei si îndrăgit de studentii si profesorii facultătii noastre dorim să transmitem cele mai calde si sincere urări de bine pentru Sfintele Sărbători de Crăciun.

Spectacolul va contine momente artistice care vor aduce în inimile invitatilor magia sărbătorilor de iarnă. Din programul serii amintim: coruri de colinde ale mai multor organizatii studentesti, punerea în scena a unei mici piese de teatru cu tematică de iarnă realizată de colegii nostri si alte obiceiuri specifice de iarnă.

Invitatii vor fi întâmpinati cu vin fiert, ceai si prăjituri preparate de “gospodinele electroniste”. De asemenea, fiecărui participant i se va oferi un cadou pentru a anunta sosirea sărbătorilor de iarnă.

După încheierea spectacolului studentii sunt invitati în Club Coopers, începând cu ora 22:00 pentru a continua distractia. Aici vă asteaptă o multime de concursuri surpriză.

Intrarea în club se va face pe bază de brătară si donatie minimă de 3 lei care vor fi oferiti în scopuri caritabile pentru copii abandonati de la Spitalul “Sfânta Maria” din Iasi.

INFO

www.liga-etc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: