Etapa finala a Campionatului Universitar de Minifotbal, 5-7 mai

S-a dat startul celei din urmă faze a Campionatului Universitar de Minifotbal, etapa finală. În perioada 5–7 mai, cele mai bune opt universităti din ţară se întâlnesc la Brasov pentru a-si disputa titlul de campioană universitară. În urma tragerii la sorti desfăsurate astăzi, s-a stabilit si programul turneului final.

La deschiderea oficială a competitiei organizată de Student Sport au participat loturile echipelor participante, festivitate urmată de tragerea la sorti care a stabilit grupele si programul turneului final. Asadar, din grupa A fac parte Academia de Politie „Al. I. Cuza” din Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, în timp ce în grupa B se vor înfrunta Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iasi, Universitatea „Petru Maior” Târgu Mures si Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Toate meciurile se vor disputa la baza sportivă Fan Sport, în incinta scolii nr. 2 din Brasov.

Deja o tradiţie pentru campionatele universitare, în ziua finalelor, organizatorii aduc la Brasov o echipă a Generaţiei de Aur pentru a disputa un meci cu fostele glorii ale Brasovului si cu o echipă ce va reprezenta trustul Dolce Sport. Sunt asteptati să intre în teren jucători de renumeai fotbalului românesc precum Jean Vladoiu, Miodrag Belodedici, Costel Gâlcă, Victoras Iacob, Ciprian Paraschiv, Bogdan Stelea alături de alte legende ale fotbalului brasovean.

Un alt meci demonstrativ pregătit de organizatori va aduce fată în fată două echipe de fotbal feminin, spre deliciul tuturor celor prezenti. Momentele artistice din data de 7 mai sunt asigurate de Majoretele de la Râsnov si Majoretele de la Săcele, care vor oferi mai multe reprezentatii de cheerleading. Organizatorii au pregătit premii şi pentru spectatori, care au sansa să câstige diverse produse de la sponsori.

PROGRAM

Campionatul Universitar de Minifotbal a început în data de 6 martie 2014 si a aliniat la start 23 de universităti din 10 centre universitare. În urma disputării meciurilor din cele patru grupe formate, primele două echipe clasate si-au asigurat locul la faza finală.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără implicarea sponsorilor si a partenerilor: Coca-Cola, Cris-Tim, Agentia Natională Anti-Doping, Radio România, Domo, Domeniile Ostrov, Ecopier, Fan Courier, Trespass, Intersport, Metrorex, RAT Bv, Phillips, DAC Constructii, Xerox, Lac de Verde Breaza, Primăria Municipiului Bucuresti, Primăria Municipiului Brasov, Proedus, Federatia Română de Minifotbal, Federatia Română de Tenis, ANOSR, UNSR, LSRS, stiriong.ro, Dolce Sport, Prosport, Agerpres, studentie.ro, Sport în România, Vision Media Plus, sportrevolution.ro, onlinestudent.ro, Newsbv.ro, Mix tv.

INFO

www.studentsport.ro

www.facebook.com/StudentSport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: