”Esenta Acaju sta in oameni” – sesiune foto in gradina

Esența Acaju anul acesta stă în prietenii care le duc dorul, care le-au fost alături atâta timp, care abia așteaptă să redeschida. De aceea, pentru 10 ani de Acaju, seria foto vă va avea în prim plan pe voi.

An de an, în preajma aniversării, s-au jucat cu tematici diverse și-au pus la cale câte o serie fotografică cu titlul Esența Acaju stă în oameni. Cu ajutorul unor fotografi pe care i-au considerat mereu de-ai casei, au reușit să creeze niște proiecte cu care să se lăude și nepoților.

Au fost plini de sclipici și dulci ca bomboanele împreună cu Elena Racu, au călătorit prin timp și-au făcut față prohibiției cu Eugen Brodner, s-au dus down the rabbit hole cu Vladimir Negru, și tot cu el si-au mărturisit și păcatele, au fugit cu circul alături de Iustin Surpanelul si-apoi au spus camera, lights, action cu Alex Iacobescu.

Sâmbătă și duminică (7-8 iulie 2018), sunteti așteptati într-un cadru intim, cu muzică și răcoritoare. Stati la poze și la taclale, va bucurati de atmosfera acajunească, pentru o nouă serie Esența Acaju stă în oameni.

INSCRIERE

Locurile sunt limitate. Participarea se face pe bază de înscriere: esenta-acaju-sta-in-oameni

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: