Ernesto Ferreyra, The Model, Vzorov si D. Kollektiv @Palas Iasi

bachelor-events

Sambata, 22 noiembrie 2014  Bachelor Events prezinta : Cadenza Music @ Palas Iasi – PARCAREA SUBTERANA.

LINE UP

  • Ernesto Ferreyra CADENZA / ARGENTINA
  • The Model ADULT CENTRAL / RO
  • Alexei Vzorov KURABU RECORDS / MD
  • DEEPHEADZ KOLLEKTIV BachelorEvents Iasi / RO

ERNESTO FERREYRA (Cadenza Records) / (Argentina / Canada)

Născut în Argentina, Ernesto Ferreyra străbate lumea în căutarea iluminării muzicale. Din Mexic, la Montreal, la Berlin, cel mai nou membru al echipei Cadenza da dovada de un ritm ce nu cunoaște granițe.
Zarurile au fost aruncate mai devreme, cand Ernesto a început să colecteze înregistrări de Depeche Mode, Jean Michael Jarre si Pink Floyd, care l-a făcut să descopere muzica house, la momentul respectiv, un pic mai putin cunoscută in sub-cultura Argentiniană. La vârsta de 13 ani, fanatic de muzică house, a aterizat un loc de munca ca DJ de radio în orașul său natal din Córdoba, la 14 si-a continuat activitatea in disco-urile cu -18 ani, la 16 era un Dj de club cu drepturi depline.

Hotărât să-și sculpteze propria sa cale, Ernesto s-a mutat în Mexico City, unde a trăit timp de trei ani, fiind unul din principalii DJ peste tot Mexicul și facând primii pasi in cariera sa de producție. Apoi, s-a mutat la Montreal, atras de cultura vibrant-creativa din Montreal, un focar de muzica electronica din Canada. Acolo, cariera sa de producție a prins o viteza impresionanta, condus de prietenia sa cu artisti ca MUTEK și – în special – Guillaume Coutu Dumont, cu care debuteaza sub numele de Miniature Chic. Nu a fost doar talentul creativ care l-a impulsionat pe Ernesto. “Frigul ma ajuta de asemenea”, glumește el. “Ajungi ingropat de frig in studio lucrand tot timpul.”

Există mai mult in muzica lui Ernesto decât orele muncite, totuși. el definește sound-ul sau ca un amestec de groove latin și un minimalism de Nord . Evidențele sale reflectă o curiozitate fără margini despre viață, emoție și senzație. “Îmi place jazz, soul, funk, ritmuri cubaneze, râuri, munți … filmele nebune ca Tim Burton, cărți de istorie – totul este o sursa de inspiratie!” Soundul caracteristic si seducator al lui Ernesto apare pe etichete ca MUTEK, Cadenza, Musique Risquée, Cyosure și Crosstown Rebels. Printre concertele sale de proportii se includ si la cele mai bune cluburi din lume, printre care: Berlin’s Watergate și Panoramabar, Tokyo’ Yellow, Spazio 900 din Roma și – în vara anului 2010 – Pacha, Ibiza. Comunicatele viitoare includ remixuri pentru Ben Watt Buzzin’ “Fly amprenta,”For Beaner “ la Thema Records .
soundcloud.com/ernesto-f

THE MODEL
Nu e nevoie să scriem descrieri lungi și elaborate despre The Model. Și nici să povestim despre releaseurile sale sub umbrela unora dintre cele mai tari labeluri din lume. The Model nu doar că are un sunet propriu, dar a inventat și un gen de muzică: Dark Techno Baroque. The Model este cunoscut atât ca dj cât și ca producător. Cu siguranță nu e dj-ul obișnuit și nici cel mai potrivit pentru o seară de chill.
soundcloud.com/themodelofficial

VZOROV
Alexey Vzorov DJ-ul nr 1 in Rep. Moldova ajunge la Iasi pentru a doua oara in cadrul evenimentelor Bachelor Events.
Cu o experiente de 10 ani in scena clubing din Chisinau, Alexey Vzorov ajunge headlinerul TOP 10 DJ din Rep. Moldova conform www.topdj.md, mentinandu-si pozitia de cel mai bun DJ cativa ani la rand. Rezident al proiectului BUSTER CITY, transforma saptamanal noptile monotone si plictisitoare a ascultatorilor MEGAPOLIS FM intr-o calatorie electronica prin proaspetele release-uri deep-tech, funk spre techno. Datorita priceperii tehnice si dibaciei selectiei muzicale, la inceputul anilor 2000 Alexey ajunge DJ rezident in unui dintre cluburile de succes al capitalei si anume Military Club, unde pe parcursul anilor va imparti acelasi pupitru cu nume ca Moonbeam, IO, Marika Rossa, Andrey Pushkarev, DJ Nastia, Marchello, Latecomer, si multi alti artisti internationali.

Cu trecerea timpului experienta acumulata la Military il recomanda pe Vzorov ca fiind un talent in materie de muzica electronica, iar gig-urile de club nu intarzie sa apara. In prezent Alexey Vzorov, este rezidentul si cofondatorul KURABU CLUB si PIANO BAR din Chisinau, cluburi ce promit a fi cireasa de pe tort in materie de muzica electronica locala.
soundcloud.com/vzorov

DEEPHEADZ KOLLEKTIV
Inapoi in Romania in 2004 au inceput sa mixeze in multe cluburi din intreaga tara. Baietilor din Deepheadz Kollektiv le place sa faca lumea sa zambeasca si sa faca muzica foarte pozitiva. Fiind foarte ambitiosi lucreaza zilnic la productiile lor, incercand sa fie unii dintre cei mai buni. Productiile lor au facut deja un numar mare de oameni sa se simta foarte bine, urmand ca in viitorul apropiat sa fie lansate oficial. Pentru ca isi pun toate resursele in slujba culturii de club, in 2014 au contribuit la infiintarea agentiei de party planning Bachelor Events. Agentie ce nu aduce doar artistul in fata dumneavoastra, gandeste petrecerea, in functie de doleantele publicului, si are succes ! Daca vorbim despre stilul abordat ne referim la un atent melanj intre tech-house si deep-house.
soundcloud.com/deepheadzkollektiv

INFO

Palas Mall

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: