Eric Sardinas and Big Motor in Silver Church, Bucuresti

Chitaristul american de blues-rock Eric Sardinas revine in Romania in luna octombrie. Muzicianul se va afla in turneul european de promovare al celui mai nou album, ”Sticks &Stones”, material ce oscileaza intre  country blues, stone boogie, romantic pop si rock’n’roll. Romania a fost inclusa pe lista tarilor in care Eric Sardinas and Big Motor vor concerta, alaturi de state ca Polonia, Franta sau Germania.

Astfel, pe 11 octombrie 2012, ora 21:00, trupa va sustine un exploziv show in The Silver Church.

DESPRE ERIC SARDINAS

Eric Sardinas este un chitarist de blues rock nascut  in 1970 in Florida. A inceput sa cante la chitara inca de la varsta de 6 ani, fiind influentat de Charlie Patton, Bukka  White, Big Bill Broonzy, Elmore James, Muddy Waters si Whichito Mendoza.  In 2005 a deschis concertele din turneul mondial al  lui Steve Vai, The Real Illusions Tour. Discografia  artistului numara albumele: Treat Me Right (1999), Angel Face (2000 EP), Devil’s Train (2001), Black Pearls (2003), Eric Sardinas and Big Motor (2008), Sticks & Stones (2011).

Un concert  Eric Sardinas and Big Motor este energie in stare pura. Carisma si virtuozitate, respect pentru traditie dar si indrazneala, spectacol si pasiune sunt cuvinte care descriu senzatia pe care  o lasa prestatia acestui mare chitarist si a colegilor sai, basistul Levell Price si bateristul  Chris Frazier.

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costa  48 de lei si vor  putea fi achizitionate atat prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si  Humanitas) si online pe www.eventim.ro, cat si prin Myticket pe www.myticket.ro.

Concurs

Primele 100 de bilete cumparate participa la o  extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu  Eric Sardinas si restul grupului.  Trimiteti codul de bare de pe bilet insotit de numele  dvs. pe adresa office@twinarts.ro ( subiect:meet & greet  Eric Sardinas). Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Twin Arts.

INFO

www.twinarts.ro

www.facebook.com/Twin-Arts

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: