„Éram și Éra” | Ateneul National din Iasi

 

O nouă reprezentație a spectacolului „Éram și Éra” are loc Duminică, 11 iulie 2021, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole ,,Radu Beligan”.

Spectacolul „Éram și Éra” în regia lui Ovidiu Ivan, este o adaptare la comedia „Zăpezile de altădată” de Dumitru Solomon. Un spectacol despre dragoste lipsit de problemele dragostei, despre căsătorie, sau ce-o mai fi însemnând și asta. El IT-ist, Ea librar. Căsătoriți. Comedie?

Poate fi „Mame, vecini, crize, tact, ai pus capac!” sau „Ce ne facem cu noi?”, poate fi „Noi așa ne-am cunoscut” sau „Airhug-ul relației noastre”, musai „După un caz real!”.

Un spectacol ce ne amintește că știm despre iubire cam câte știm despre geografia planetei Jupiter sau despre sistemul de răcire al motorului unui Ferrari. În India sunt tot atâția Mesia câte feluri de brânză sunt în Franța și tipuri de Iubiri în lume. Ne amintește cât de importantă este matricea pe care construim o relație, apoi de metarfozele ei, pentru că o relație se schimbă la fel cum se schimbă vremea în Irlanda în cursul unei după-amiezi: permanent, surprinzător, rapid.

Distribuția: Cezara Fantu, Codrin Dănilă. Regia: Ovidiu Ivan. Scenografia: Titus Ivan. Concept grafic: George Ivan

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

Unchiul Vanea | Teatrul National Iasi

Occident Express | Ateneul National Iasi

”Bărbații la 40, Femeile la 43”

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Rapunzel”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Once Upon a Time… A Symphonic Fairytale | Amfiteatrul Palas

Lux Æterna și Vocea umană/The Human Voice | Cinema Ateneu

Boss Baby: Afaceri de familie 3D | Cinema Ateneu

România sălbatică | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: