ERA PARK / Prima scoala de soferi pentru copii din Iasi, 7-8 iulie si 14-15 iulie

Scoala de Soferi pentru Copii la ERA Park

Timp de doua weekenduri, cei mici vor putea participa la prima scoala de soferi organizata de ERA Park special pentru ei. Dupa parcurgerea unui traseu distractiv care include jaloane, mini semne de circulatie si treceri de pietoni, cei mici vor obtine carnetul de conducere a masinutelor pentru copii.

In weekendurile 7-8 iulie si 14-15 iulie, intre orele 12:00-15:00 si 16:00-19:00, copii sunt asteptati la ERA Park pentu o activitate distractiva si educativa in acelasi timp. Cei mici vor invata de la instructorii auto pentru copii care sunt regulile de baza si cele mai importante semne de circulatie. Vor conduce masinute pe ruta special amenajata pentru ei, iar la finalul traseului vor primi un carnet de conducere pentru copii.

In plus, organizatorii au pregatit pentru cei mici si o surpriza. Incepand cu sambata aceasta si pana duminica, 15 iulie, o masinuta plina cu dulciuri le va face cu ochiul copiilor. La sfarsitul concursului, cel care va ghici numarul dulciurilor va castiga toate bunatatile aflate in masinuta.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: