Entrepreneurship Day, competiția de antreprenoriat pentru elevi și studenți, ajunge la Iași

Pe 10 aprilie, EA-The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România ajunge în Iași cu Entrepreneurship Day – seria de evenimente de antreprenoriat dedicată studenților și elevilor de liceu.

Eveniment unic în Iași, Entrepreneurship Day este locul în care tinerii pot face bani pe bune și pot afla mai multe despre ce înseamnă să ai propriul business de la unii dintre cei mai apreciați antreprenori din oraș.

Tinerii sunt provocați să facă bani pentru ideea lor

Pentru început, participanții se vor întâlni la Upside Down, acolo unde o vor cunoaște pe  Andreea Zaharescu, cea care a venit cu ideea de a realiza accesorii cu un design minimalist, din materiale reciclabile. Aici vor povesti despre antreprenoriat și despre provocările pe care le-a avut de depășit Andreea Zaharescu în crearea business-ului ei.

Imediat după, are loc competiția propriu-zisă în care elevii de liceu și studenții trebuie să iasă în oraș și să adune timp de 3 ore suma de 400 de lei. La final, tinerii vor fi premiați și vor primi sfaturi despre cum să își construiască un business de la zero, participând mai apoi la un workshop despre antreprenoriat alături de echipa EA – The Entrepreneurship Academy.

Entrepreneurship Day este un eveniment gratuit pentru elevii de liceu și pentru studenți, iar înscrierile pot fi făcute direct AICI.

 

The Entrepreneurship Academy (EA) este mediul în care echipe de studenți învață business creând și operând afaceri reale, asistați de un Team Coach, profesori și experți care provin din mediul de afaceri intern și internațional. Dezvoltată în România prin Fundația Entreprenation de către Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management și Grupul Educativa, în parteneriat cu Team Academy International și cu mediul de afaceri din România, aceasta este o opțiune puternică de studiu în România pentru tinerii cu ambiție și inițativă.

INFO

The Entrepreneurship Academy

www.entrepreneurship-academy.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: