Enjoy the good life. It’s just around the Corner

revelion 2013_corner 600

Enjoy the good life. It’s just around the Corner. Invitat special: DJ Troyan

CORNER BAR

Am inteles ca prieteniile se leaga intre oameni care au aceleasi viziuni. Am inteles ca nu putem fi apreciati decat daca face lucrurile corect, din suflet.

Corner nu este “inca un bar sportiv”. Corner este locul unde vii sa te simti excelent cu prietenii tai, unde mancarea este preparata dupa retete spectaculaose , locul unde buna dispozitie este o a doua natura iar sportul este rege. Nu exista mai mare bucurie pentru noi ca aceea de a vedea mereu prieteni la masa, clienti incantati, oameni dragi noua si multa veselie in jur !

Sunt anumite aspecte in viata de neinlocuit deoarece ne reprezinta. Cand traim in conformism diversitatea este de multe ori aspru criticata iar oamenii devin refractari. Pentru ca oamenii iubesc schimbarile doar cele cotidiene dar nu si cele majore am dat nastere acestui loc pentru a sparge tiparele, ne-a provocat la o introspectie asupra propriilor placeri si implicit a multora dintre cei care ne vor insoti pe parcursul unei povesti inca nescrise. Ne place sa schimbam discutiile, sa cunoastem persoane noi, ne place sa socializam, si sa inventam alte povesti.” Corner Bar

MENIU

meniu revelion 2013_corner

REZERVARI

Telefon: 0758 431067

INFO

CORNER BAR
Sports Bar & Grill

Adresa: Str. Tutora No. 2A

Telefon: 0758 431 067

E-mail: office@cornerbar.ro

www.cornerbar.ro/index.php

www.facebook.com/cornerbariasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: