English Junior – Cursuri gratuite de limba engleză pentru copii

Primii pasi în limba engleză ai copilului dumneavoastră se pot face la Biblioteca Judeteană „Gh. Asachi” Iasi. Ca părinti, stiti cât de important este ca învătarea unei limbi străine să înceapă cât mai devreme, iar vârsta ideală pentru un prim curs de limba engleză este în perioada prescolară. Copiii sunt foarte receptivi si deschisi către tot ceea ce este nou. Pentru a le stimula interesul, vom folosi în predarea limbii engleze cântece, poezioare, jocuri si concursuri. Acestea îi familiarizează cu sonoritatea limbii si le fixează primele notiuni de limbă engleză.

Biblioteca Judeteană Gh. Asachi Iasi organizează, în perioada 5 iulie–6 septembrie 2014, cursuri gratuite de limbă engleză pentru copii cu vârste între 4–10 ani. Se vor organiza două grupe: grupa 1 pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 si 7 ani, grupa a 2-a pentru copiii între 7 si 10 ani. Întâlnirile vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 9, 30–11,00 (grupa 1) si 11,30–13,00 (grupa a 2-a). Cursurile vor avea loc la sediul Bibliotecii Judetene Iasi (B-dul „Ştefan cel Mare”, nr. 10, în incinta Galeriilor Comerciale „Ştefan cel Mare”). Numărul maxim de participanţi pentru aceste cursuri este de 15 copii pentru fiecare grupă.

Cursurile sunt sustinute de un bibliotecar cu experientă în predarea limbii engleze si educatia copiilor de vârstă prescolară si scolară, în România si Marea Britanie. Instrumente utilizate:  jocuri didactice; scurte dialoguri care consolidează notiunile proaspăt introduse; competitii în echipe; jocuri de rol si rezumate ale diferitelor povesti; joc interactiv; materiale video si audio, dar si traditionalele manuale, cărti şi fise de lucru.

INSCRIERE

Pentru înscrieri, puteţi suna la telefon: 0757772243 (Carmen Bădură) sau puteţi completa formularul de înscriere disponibil la Secţia pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, sediul central (B-dul „Ştefan cel Mare”, nr. 10, în incinta Galeriilor Comerciale „Ştefan cel Mare”).

INFO

Biblioteca Judetean ”Gh. Asachi” Iasi

Adresa: Bd. Stefan cel Mare și Sfânt nr. 10 (Clădirea Galeriile Ștefan cel Mare, etaj)

Telefon: (+4) 0332 110044

E-mail: contact@bjiasi.ro

www.bjiasi.ro

Program cu publicul: Luni – Vineri: 09.00 – 20.00; Sâmbătă, Duminică, Sărbători legale: Închis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: