Enduriștii din Moldova au sărbătorit în parc (FOTO)

 

Duminică 4 noiembrie, singurul parc natural și de aventură off-road din Moldova a aniversat un an de la deschiderea oficială. Cu această ocazie, Enduro Ranch din Iași a găzduit a IX-a ediție a „X-ENDURO Festival IAȘI 2018 Hardcore Moldovenesc”.

În 2018 festivalul a devenit “internațional” deoarece au fi prezenți peste 50 de participanți din zona Moldovei, de peste Prut de la “Hard Enduro Basarabia” dar și din Marea Britanie sau Austria. De asemenea, aliniat la start a fost și Mihail COCIU, multiplu campion de motocross în campionatele României, Republicii Moldova și Ucrainei.

Traseul de tip hard-enduro a acoperit 3 km de obstacole artificiale și naturale (cauciucuri, parapeți, bușteni, ravene), nu s-au înregistrat incidente iar organizatorii mulțumesc echipajelor de la Jandarmerie, ISU, Poliție și Crucea Roșie pentru prezența la evenimentul cu intrare libera pentru public si care a adunat aproximativ 2000 de spectatori conform estimarii Jandarmeriei.

Traseele de enduro și hard-enduro au fost amenajate cu sprijinul lui Orestte, coordonatorul clubului ieșean de motociclism X-Enduro iar circuitul de motocross testat și astăzi de motocicliști a fost realizat anul trecut în urma colaborării cu frații Adrian și Julian Răduță. Adi Răduță (“Adi 21”) este multiplu campion național și european în cadrul acestei ramuri a motociclismului, sportivul fiind și manager general al complexului TCS Racing Park (Ciolpani). Traseul de motocross marca enduranch are o suprafață „hard-pack”, o lungime de 1.300 de metri, viraje și sărituri diverse – step-down, step-up, duble și valuri. Timpul de test pentru parcurgerea completă a traseului este de 1’38’’. Enduro Ranch este locul ideal pentru testarea propriei rezistențe și pe trasee 4X4, ATV/quad/buggy, mountainbike (free-ride, free-style și downhill) sau pe trasee de alergări pe teren accidentat.” a declarat Raluca FILIP, Brand Pilot Enduro Ranch

Reamintim că parcul privat „enduranch” este deschis indiferent de anotimp, zi sau noapte, accesul se realizează pe bază de rezervare iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate. Adresa parcului este Strada Ana Ipătescu nr.8, Sat Pietrărie, Comuna Bârnova, Județul Iași.

Fotografii și filmări de la eveniment vor fi încărcate în zilele următoare pe pagina evenimentului

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.facebook.com/enduranch

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: